Závod Pilsenman 2020 opět vyhrál Brož

Již 18. ročník terénního závodu PILSENMAN 2020 se konal o uplynulém víkendu. Sportovní akce se uskutečnila na louce u Sv. Jiří v Plzni-Doubravce a okolí.

Jarní servisní akce AUTO CB

Stejně jako v předchozích letech se závodilo v triatlonu i kvadriatlonu a celkem se na start postavilo 101 závodníků. Pro diváky byl připraven doprovodný program a jeho součástí byl také dětský duatlon.
Na triatlonovou trať (plavání, cyklistika, běh) se vydalo celkem 73 závodníků. Nejrychlejšího času dosáhl plzeňský Jiří Bouchal, který závod dokončil v čase 1h 55 minut. Mezi ženami zvítězila Janice Dubcová. Ve velmi populární kategorii tříčlenných týmů se na prvním místě umístil tým s názvem „Mytři“ ve složení: Jiří Bouchal, Tomáš Kamaryt a Petr Janoušek.
Do náročného kvadriatlonu se pustilo 28 závodníků a čekala na ně několikahodinová trať složená z plavání, jízdy na kajaku/kanoi, jízdy na horském kole a běhu. Vítězství obhájil Jan Brož z Plzně, který na trati strávil skoro 5,5 hodiny. V kategorii žen byla na prvním místě Kristýna Eisnerová. Kategorii dvojic mužů vyhráli Tomáš Friedl a Martin Sokol, mixy ovládlo duo Martina Řádová a Ondřej Brabec  a ve dvojicích žen opět zvítězily sestry Kateřina Hnilicová a Adéla Beránková.

Ředitel závodu Tomáš Eisner z Pilsenman Clubu akci shrnul: „Rád bych poděkoval všem  sponzorům a partnerům závodu, kteří svoji podoporou pomáhají závod uskutečnit. A velké díky patří také závodníkům, kteří statečně bojovali s náročnou tratí i s velmi teplým počasím.“ Kompletní výsledky a fotografie ze závodu naleznete na internetových stránkách www.pilsenman.cz.


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 10.08.2020 06:51



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka