Závod Pilsenman proběhne již o tomto víkendu

Jubilejní 15. ročník terénního závodu Pilsenman 2017 se odehraje již tuto sobotu 12. srpna. Sportovní akce zahrnuje dva hlavní závody v triatlonu a kvadriatlonu. V obou závodech je možné startovat v kategoriích jednotlivců nebo dvojic/trojic.

Cílená propagace v Plzni

Hlavní zázemí závodu bude na louce u sv. Jiří v Plzni-Doubravce, startovní výstřel však zazní v 10 hodin na pláži Velkého boleveckého rybníka.

Během dne bude probíhat sportovně-zábavný program pro děti. Letos ho nově připraví 1.CZ/DE školka Junikorn. Děti se mohou těšit na opičí běh, hod na draka, skok do dálky, ale i kreativní aktivity. Program Junikornu bude probíhat od 10:00 do 13:00. Ve 12 hodin také proběhne tradiční dětský duatlon (běh a jízda na odrážedle).

Kompletní informace o závodu, podrobné mapy, popis všech tratí a další užitečné informací najdete na webových stránkách www.pilsenman.cz. „Nyní máme již skoro 100 přihlášených závodníků a jako každý rok se v posledním týdnu před závodem toto číslo ještě navýší. On-line registrace končí ve čtvrtek, poté bude možné se přihlásit až na místě, ale pouze do závodu v triatlonu,“ doplňuje ředitel závodu Tomáš Eisner.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 10.08.2017 14:09



4 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka