Zdeněk Ondrášek míří do rumunského FCSB

Dvaatřicetiletý útočník Zdeněk Ondrášek s Plzní nezahájil přípravu, od klubu dostal svolení hledat si nové angažmá. Na něm se nyní domluvil v rumunském FCSB.

Cílená propagace v Plzni

Ondrášek do Plzně přestoupil v září z amerického Dallasu, za sebou měl angažmá v polské Wisle Krakow, norském Tromso i duely v reprezentačním dresu. Na západě Čech vstřelil 6 gólů ve 31 ligových zápasech, prosadil se také ve 3. předkole Evropské ligy proti SonderjyskE.

Po sezoně strávené v červenomodrém dresu míří zpět do zahraničí, upsal se rumunskému FCSB. „Zdeňkovi Ondráškovi děkujeme za služby, které pro náš klub odvedl. Na startu nové sezony jsme si vyhodnotili, že bude pro obě strany lepší, když se naše cesty rozejdou a dali Zdeňkovi svolení s hledáním nového angažmá, na němž se nyní domluvil s FCSB. Přejeme mu v novém působišti hodně štěstí,“ řekl generální ředitel klubu Adolf Šádek.

„Na Viktorku budu vzpomínat jen v dobrém. Chtěl bych poděkovat i všem fanouškům, klubu budu držet palce a když to čas dovolí, rád se tu vždy zastavím,“ vzkázal Zdeněk Ondrášek.

Útočník přezdívaný „Kobra“ tak odchází do týmu, který Viktoria potkala v sezoně 2017/2018 nejprve ve třetím předkole Ligy mistrů a poté ve skupinové fázi Evropské ligy.

fcv

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 28.06.2021 16:38



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka