Žebříček popularity v kraji v akci T-Mobile vede zoo v Plasích

Rodinná zoologická zahrada Zoo Plasy byla založena v květnu 2016 a rychle si vybudovala místo mezi nejnavštěvovanějšími lokalitami v Plzeňském kraji.

Cílená propagace v Plzni

Podle aktuálních výsledků letní akce na podporu cestovního ruchu „Spolu po magentové“, kterou připravil T-Mobile společně s agenturou CzechTourism, předstihla v lákání turistů dokonce i tradiční výletní destinace na Šumavě. Každý zákazník T-Mobile, který navštíví jednu z vybraných lokalit, si v ní může aktivovat data do mobilu na 24 hodin zcela zdarma a právě podle počtu aktivací za první měsíc prázdnin byla popularita turistických zajímavostí změřena.

Zákazníci společnosti T-Mobile si při svých výletech po Plzeňském kraji aktivovali nejvíce neomezených datových balíčků na 24 hodin také v muzeu Svět motocyklů a hraček v Kašperských Horách s mnoha unikátními exempláři strojů dávno zaniklých značek a v plzeňském DinoParku, který nově obývá obrovský pohyblivý Argentinosaurus.

„Na prvních místech v žebříčku se objevily známé i méně známé destinace. Spousta krásných míst ale na objevení stále čeká a doufáme, že naše akce pomůže, aby je čeští turisté našli. Mnoho návštěvníků Plzeňska možná neví, že teprve před rokem byl veřejnosti zpřístupněn hlubinný kaolinový důl v Nevřeni s více než kilometrem chodeb. Natáčela se tu pohádka Čertí brko,“ prozrazuje tajný tip na výlet Juraj Bóna, výkonný ředitel T-Mobile pro Českou republiku.

Akcí „Spolu po magentové“ T-Mobile zpříjemňuje turistům dovolenou v tuzemsku a zároveň podporuje příjmy podnikatelů v cestovním ruchu. Pokud zákazník T-Mobile navštíví lokalitu zapojenou do akce, může odeslat bezplatnou SMS buď načtením QR kódu, nebo přepsáním kódu příslušného místa. Pak už stačí pro získání neomezených dat zdarma na 24 hodin jen zadat do mobilní aplikace Můj T-Mobile unikátní kód.

Mezi turistickými lokalitami zapojenými do letní akce „Spolu po magentové“ najdeme jak firemní zákazníky T-Mobile z oblasti cestovního ruchu a gastronomie, tak i subjekty, kterým nabídla účast redakce portálu Kudyznudy.cz agentury CzechTourism. Kompletní seznam míst, kde je možné bezplatně aktivovat datový balíček na 24 hodin, je k dispozici na webu www.t-mobile.cz/pomagentove. Další zájemci o možnost zvýšení komfortu návštěvníků své lokality se mohou registrovat na adrese https://ceskeleto.t-mobile.cz/registrace/.

TOP 10 lokalit v Plzeňském kraji podle počtu aktivovaných datových balíčků
    1. Zoo Plasy
    2. Svět motocyklů a hraček v Kašperských Horách
    3. DinoPark Plzeň
    4. Hotel Srní
    5. Bikepark Špičák v Železné Rudě
    6. Hrad Velhartice – nově i s hradním pivovarem
    7. Hrad a zámek Horšovský Týn
    8. Zámek Zbiroh – vychutnejte si zámecké prostředí uprostřed křivoklátských lesů
    9. Návštěvnické centrum dřevařství neboli Dřevák na Modravě
    10. Galerie Klatovy / Klenová – hrad, zámek, galerie

TOP 10 nejpopulárnějších lokalit v rámci celé ČR podle počtu aktivovaných datových balíčků
    1. Třeboň v marcipánu – muzeum, čokolaterie a dílna
    2. Restaurace a hotel Praděd
    3. Stezka Valaška – stezka mezi korunami stromů Pustevny
    4. Plavba lodí po vltavských přehradách Orlík a Slapy
    5. Sklárna Novosad v Harrachově – nejstarší fungující sklárna v Čechách
    6. Grafitový důl Český Krumlov
    7. Zámek Častolovice – skvost české historické architektury
    8. Hrad Kokořín – bývalé sídlo loupeživých rytířů
    9. Zelená hora – poutní kostel sv. Jana Nepomuckého u Žďáru nad Sázavou
    10. Hrad Český Šternberk

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 10.08.2020 17:04



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka