Žena na Slovanech okradla seniorku. Nepoznáte ji?

Policisté obvodního oddělení Plzeň 2 vedou prověřování v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání přečinu krádež a přečinu porušování domovní svobody.

Jarní servisní akce AUTO CB

Dosud neznámá pachatelka dne 6. listopadu 2021 v dopoledních hodinách zazvonila na jeden z bytů v Plzni městské části Slovany a požádala starší ženu o dopisní obálku. Následně využila chvilkové nepozornosti poškozené a bez svolení vstoupila do předsíně, kde jí z kabelky odcizila peněženku s doklady a finanční hotovostí. Poté, co byla poškozenou přistižena, z bytu utekla a přitom do seniorky strčila takovou silou, že žena upadla. Způsobené zranění si vyžádalo lékařské ošetření.

Plzeňští policisté se případem intenzivně zabývají a na základě zjištěných informací se jim podařilo sestavit identikit ženy, která by měla mít skutek na svědomí.

Popis pachatelky: žena ve věku 40-50 let, střední postavy vysoké asi 160 cm, kulatý obličej světle hnědé barvy, rovné vlasy obarvené na blond. Hovořila česky.

Popis oblečení: krémově světle hnědá delší bunda ( šusťákový vzor ), tmavé kalhoty, tmavé boty, černá kabelka.

Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu na přiloženém identikitu, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
12.11.2021 07:03



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka