Žena v Plzni utíkala před mužem, zabila se po pádu ze střechy

Po předchozí slovní rozepři chtěl ženě zabránit v odchodu a zamkl dveře bytu. Ona vylezla střešním oknem na střechu a z osmimetrové výšky spadla na zem. Utrpěla zranění, kterým podlehla.

Cílená propagace v Plzni

Plzeňští kriminalisté zahájili trestní stíhání devětatřicetiletého muže, kterého obvinili ze zločinu omezování osobní svobody. Toho se dopustil v říjnu loňského roku, kdy okolo třetí hodiny ráno v podkrovním bytě v Plzni po předchozí slovní rozepři se sedmadvacetiletou ženou zamkl vstupní dveře do bytu s úmyslem ženě zabránit v odchodu, ačkoliv mu dala jasně najevo, že chce z bytu odejít. Klíče schoval a bránil její svobodné vůli odejít. Přitom docházelo ke vzájemnému fyzickému napadání. Žena si pak několikrát stoupla na pohovku, otevřela střešní okno a chtěla jím vylézt ven na střechu bytového domu. V jednom případě ji chytil v polovině těla a stáhl zpět do interiéru, ve druhém se mu to již nepovedlo, když chytil ženu za kotník, ale poškozená se mu vysmekla a vylezla na střechu. Došlo však k pádu ženy ze sedlové střechy z osmimetrové výšky na zem vnitrobloku. Žena zraněním v nemocnici podlehla.

Obviněný je stíhaný na svobodě, za to, že svým jednáním způsobil smrt, mu hrozí trest odnětí svobody na tři roky až deset let.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 13.05.2023 07:06



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka