Získejte kvalitní elektroniku za nízkou cenu. E-shop C-C.cz nabízí repasované telefony, monitory, počítače či notebooky

E-shop C-C.cz je spolehlivým obchodníkem s repasovanou elektronikou. V nabídce najdete telefony, monitory, levné počítače či notebooky i příslušenství a další komponenty. Nákupem repasovaného zboží získáte spolehlivý výrobek, záruku i nízkou cenu.

Jarní servisní akce AUTO CB

Kvalitní a spolehlivé repasované počítače a notebooky u C-C.cz pořídíte za nízké ceny

Navštivte moderní e-shop www.c-c.cz a objevte široký výběr repasovaných počítačů, notebooků, monitorů a také veškeré počítačové příslušenství za dostupné ceny. Skladem je k dispozici vždy cca 500 až 1.000 počítačů, je tedy z čeho vybírat. Společnost Correct Computers spol s.r.o. má na českém trhu tradici již od roku 1991.

Repasované novinky z e-shopu C-C.cz

Aktuálně můžete na e-shopu najít novinky v podobě stolních počítačů oblíbené značky DELL a osobních počítačů HP.

Stolní počítače DELL jsou výkonnými pomocníky v každé firmě nebo kanceláři. Profesionální design, kompaktní rozměry, vysoká kvalita provedení, pečlivě vybrané komponenty a v neposlední řadě podpora ze strany výrobce, jsou zárukou vaší dobré investice do počítačů DELL.

Osobní počítače HP řady ProDesk představují snadno rozšiřitelný firemní stolní počítač, který splní vaše běžné každodenní požadavky a zároveň nabídne dostatečnou kapacitu pro jeho další růst. Nabízí výborný poměr cena/výkon a skvělé možnosti správy i zabezpečení pro využití v kancelářích a podnikové sféře. S osobními počítači HP můžete vytvořit cenově dostupné řešení pro vaše podnikání.

Vyzvedněte si své zboží z e-shopu na kamenné prodejně v Plzni

Na kamenné prodejně v Plzni si můžete osobně vyzvednout zboží objednané v e-shopu a také si zde můžete prohlédnout vzorky většiny nabízené repasované techniky. Na prodejně naleznete i základní sortiment příslušenství, jako například monitory, počítačové myši, klávesnice, reproduktory, flash paměti, web kamery a mnoho dalšího.

100 % zákazníků doporučuje eshop C-C.cz

Vždy nás velice těší, když jsou zákazníci spokojeni s našimi produkty i servisem, a tak jsme opravdu hrdí na hodnocení od našich zákazníků na portálu www.heureka.cz. Doporučuje nás 100 % klientů. Děkujeme moc za krásné recenze!

Garance obchodních podmínek pro kupujícího

Obchodní podmínky byly vypracované dTest, o.p.s. Tímto krokem firma Correct Computers dobrovolně vstoupila do systému „zvyšování kvality obchodních podmínek“, jehož cílem je zpřehlednění a zjednodušení obchodních podmínek, zlepšení vztahu mezi spotřebitelem a podnikatelem a jasná garance obchodních podmínek pro kupujícího - spotřebitele. Je držitelem značky dTest obchodní podmínky.

Máte nějaké otázky? Potřebujete s něčím poradit? Odborníci z Correct Computers vám rádi pomohou! 

CORRECT Computers spol. s.r.o.
Skladová 559/24, 326 00 Plzeň

E-shop: www.c-c.cz
E-mail: info@c-c.cz
Tel.: 377 471 319

Provozní doba: Po – Pá 8:00 – 16:00 hod. 

Zdroj fotografie: www.c-c.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka