Zlatý medvídek podpoří v sobotu běžce v Plzni

Série nočních běžeckých závodů NIGHT RUN se přehoupla do své druhé půle. Po několika českých městech se nyní přesouvá do Plzně, kde jej zaštítí sám primátor města.

Jarní servisní akce AUTO CB

Závodiště tu bude připraveno 26. září a sportovci se mohou těšit na zábavu a jedinečný běžecký zážitek. Účastníky podporuje mnoho sponzorů a jedním z nich je také společnost HARIBO, která společně se Zlatým medvídkem připravuje sladké překvapení nejen pro nejmenší účastníky.

Již tradičně se poběží zážitkový NIGHT RUN na 10 km a na 5 km. Trasa je připravena v centru města Plzeň a jeho blízkém okolí. Závod odstartuje v půl osmé večer na plzeňském Náměstí Republiky a zapojit se mohou všichni sportovci starší 18 let. Na stejném místě se budou běžci moci zaregistrovat. Vedle hlavního závodu na 10 km  a charitativního AVON běhu proti rakovině prsu na 5 km, je připraven běžecký závod i pro nejmenší účastníky RWE KIDS CUP, který odstartuje v šest hodin večer. Startovné pro dospělé činí 500,- Kč a pro děti symbolických 50,- Kč. Každý běžec získá po absolvování závodu nejen pěkný zážitek, ale i dárkové balíčky od partnerů akce a originální památeční medaili.


Zážitkové noční běhy podporuje mnoho sponzorů, mezi které patří také společnost HARIBO. Děti se mohou těšit na sladkou podporu Zlatého medvídka, který pro ně má připravený doprovodný program. Dalším místem, které se rozsvítí pod čelovkami běžců budou v první polovině listopadu České Budějovice. 


Více informací na www.night-run.cz nebo www.rwekidscup.cz. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 23.09.2015 04:47



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka