15. ZŠ poctí osobní návštěvou velvyslankyně Norského království

Od loňského roku je naše školní jídelna zapojena do projektu Zdravá školní jídelna. Snaží se vařit nejen zdravě, ale i zajímavě. Proto zde už proběhlo několik dnů mezinárodní kuchyně-thajské, italské a francouzské.




Od loňského roku je naše školní jídelna zapojena do projektu Zdravá školní jídelna. Snaží se vařit nejen zdravě, ale i zajímavě. Proto zde už proběhlo několik dnů mezinárodní kuchyně-thajské, italské a francouzské.Den francouzské kuchyně

8. prosince 2016 se již podruhé vedoucí ŠJ Zlata Burešová a vedoucí kuchař Václav Hokr v prostorách MAKRO Akademie zúčastnili workshopu pro české školní jídelny, které mají zájem vařit nová a moderní menu pro své strávníky. Projekt seznamuje zúčastněné školní jídelny z celé České republiky s typickými recepty vybrané zahraniční kuchyně, tentokrát padla volba na Norsko. Jako základní suroviny pro přípravu této kuchyně byla použita ryba a zelenina. Přípravu norského menu, včetně instruktážní ukázky filetování lososů vedli šéfkuchaři Marek Raditsch, Milan Sedlák, Petr Stádník a Lukáš Uher.Kuchařský tým 15. ZŠ v Plzni

Kolektiv pracovníků naší kuchyně toto menu pro své strávníky uvaří 1. února 2017. Věříme, že se setká opět s kladným ohlasem, jako předešlé cizí kuchyně. Tento den také poctí osobní návštěvou naši školu velvyslankyně Norského království, Její Excelence Siri Ellen Sletner. Po prohlídce školy navštíví naši školní jídelnu a ochutná norské menu.

Vedoucí školní jídelny 15. ZŠZlata Burešová

 

Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 3 Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka