2 zajímavé tipy na bydlení v Praze 1

Praha 1 tvoří úplné srdce hlavního města a bydlení v této lokalitě rozhodně stojí za to. Jedná se o městskou část nacházející se na obou březích řeky Vltavy. Její drtivá většina je zapsána na seznamu kulturního dědictví UNESCO. Vždyť stačí jen namátkou jmenovat památky, jakými jsou Karlův most, Židovský hřbitov, Pražský hrad nebo Staroměstské náměstí se slavným orlojem.


Zapomenout přitom nelze ani na vyhlášené restaurace a podniky, které tady lze navštívit. Bydlení v centru hlavního města je specifické především skvělou starobylou atmosférou a spoustou služeb. My pro vás máme hned 2 tipy na zajímavé byty v Praze 1.

Elegantní bydlení v Jirchářích

Zajímavým tipem je také byt 4+kk o rozloze 199 m2, který se nachází v Jirchářích. Byty na prodej Praha 1 nabízí v mnoha variacích, nicméně tento designový podkrovní rozhodně stojí za zvážení. Nádherná trámová konstrukce je na pohled opravdu zajímavá. Kouzlo starých časů na vás stoprocentně dýchne, tím si můžete být jistí. Interiér je velmi vkusně a funkčně uspořádán tak, že se dostanete během okamžiku kamkoli. K dispozici vám budou třeba 3 ložnice. 2 koupelny nebo samostatná toaleta a mnohé další. Samotný objekt je situován hned u Národní třídy v samotném srdci Prahy.

Prostorný byt 5+kk v ulici Jindřišská

Naším druhým tipem je velký byt 5+kk o rozloze neuvěřitelných 261,2 m2. Nachází se ve 4 podlaží rezidence disponující výtahem. V podstatě jej najdete hned vedle známé Jindřišské věže a Václavského náměstí. V blízkosti jsou také linky metra. Užívat si v interiéru bytu budete moci opravdu prostorných místností. Vždyť se tady nachází celkem 5 ložnic, 3 vybavené koupelny, terasa a mnohé další prostory. Zaujme především otevřený vstupní prostor s plně vybavenou kuchyní. Jinak jsou zde také mnohé vychytávky jako třeba podkrovní okna na elektrické ovládání a podobně. Podobných velmi luxusních je ale v nabídce realitní společnosti Homeland mnohem více. Přesvědčit se můžete na Homeland.cz.

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 07.09.2020 10:15



13 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka