AUTOBOND Group Plzeň představil nové modely vozů značky Ford

AUTOBOND Group Plzeň připravil ve spolupráci s importérem pro fleetové zákazníky představení novinek vozů Ford. Celodenní akce se konala v areálu pivovarského dvora Purkmistr.

Cílená propagace v Plzni

AUTOBOND Group Plzeň připravil ve spolupráci s importérem pro fleetové zákazníky představení novinek vozů Ford.

Celodenní akce se konala v areálu pivovarského dvora Purkmistr.

Nejprve se konala prezentace značky Ford, která se díky nejširší škále modelů, nízkým provozním nákladům a vysokým zůstatkovým hodnotám těší velké oblibě firemních klientů. Byly představeny i novinky a celá paleta modelů s inteligentním pohonem všech kol AWD a nový multimediální systém SYNC 3, který umožňuje řadu pokrokových prvků ovládání vozu a služeb v českém jazyce.

Součástí prezentace bylo i představení společnosti AUTOBOND GROUP v Plzni, jako nového silného partnera značky v regionu a zvýhodněných servisních služeb pro velkoodběratele.

Po obědě byly připraveny testovací jízdy s 11 modely od oblíbených osobních vozů Ford Focus, Mondeo včetně vrcholné verze Vignale, S-Max, Galaxy a z užitkových vozů Toureno Connect, Transit a nový Ranger ve vrcholném provedení Wildtrak s řadovým dieselovým pětiválcem 3.2 200k a automatickou převodovkou. Představen byl i přestavěný Transit jako hasičský speciál v kategorii DA-L1Z.

Největším překvapením bylo slavnostní odhalení nejočekávanějších novinek značky v čele s ikonickým Fordem Mustang 5.0 V8 421k, Focusem RS s 350k a pohonem všech kol a novinkou Ford Edge velký model SUV s pohonem všech kol ve verzi Sport 2.0 TDCi 210k a automatickou převodovkou.

Více na www.autobond.cz

Fotogalerie
Autor: Josef Duffek Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
st 01.06.2016 11:11




3 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka