Benefiční taneční show

7.ročník multižánrové taneční show Orient Dream se letos uskuteční jako benefiční v sobotu 8.dubna 2017 v Plzni . Show určená pro celé rodiny nabídne pestrý mix sólových i skupinových vystoupení moderního orientálního tance, bollywoodu, folklóru, contemporary nebo fusion stylů.

Jarní servisní akce AUTO CB

V sobotu 8.dubna 2017 se v Plzni uskuteční již 7.ročník taneční show s názvem Orient Dream. 

Během multižánrového tanečního představení se diváci mohou těšit na profesionální tanečnice z různých koutů ČR s četnými oceněními jak z domácí, tak i zahraniční taneční scény z posledních let, např. vítězky mezinárodního festivalu Let´s dance Prague Oriental Competition, Mistrovství ČR, ale také členky mezinárodního tanečního projektu Bellydance Evolution nebo členky česko-slovenského projektu Orientální tanec spojuje, jehož autorkou je brněnská choreografka Kathreen Derouet. 

K tomu dodává Kamilah, organizátorka show Orient Dream: "Díky projektu Orientální tanec spojuje se na jednom pódiu již několik let setkává báječná parta nejen tanečnic, ale hlavně žen se srdcem na pravém místě. Věřím, že tanec nejen spojuje, ale také pomáhá. Ráda bych tak tento projekt posunula dál a proto jsem se rozhodla věnovat výtěžek z letošní show na pomoc a podporu jedné z nás, naší taneční kolegyni a kamarádce Marii Vaněčkové ze Zlína, resp. její dcerce Mariance, která se potýká s nevyléčitelnou nemocí, svalovou spinální atrofií typu II.." 

Více info o Mariance naleznete na Facebooku "Pomáháme Mariánce Vaněčkové" nebo na www.mariankavaneckova.cz 

Benefiční show Orient Dream je určena široké veřejnosti a nabídne pestrý mix sólových i skupinových vystoupení moderního orientálního tance, bollywoodu, folklóru, contemporary nebo fusion stylů.

Chcete-li i Vy strávit příjemný večer ve společnosti krásných tanečnic a zároveň i pomoci dobré věci, neváhejte se zakoupením vstupenek na www.plzenskavstupenka.cz

Těšíme se na Vás :)

Fotogalerie
Autor: Kamila Machynová Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
čt 09.03.2017 09:57




1 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka