Chcete přijít na jiné myšlenky na mateřské dovolené? Obnova profesních znalostí a snadný návrat do práce.

Maminky, čeká vás hledání práce nebo řešíte návrat do zaměstnání? Chcete se naučit nebo si jen zopakovat počítačové dovednosti před nástupem do práce? Zajímá vás nenásilná komunikace, váš pracovní styl nebo jakou máte roli v týmu? Potřebujete zvýšit sebevědomí nebo se jen realizovat na zajímavých kurzech? Koukněte na www.vpracijakodoma.cz a včas se přihlašte. Vzdělávací kurzy pro rodiče jsou bezplatné a navíc nabízí i hlídání dětí během výuky..

Jarní servisní akce AUTO CB

Náplň kurzu:

  • práce na PC se současným softwarem

  • víkendové pobyty s aktivním programem

  • jak sladit rodinný program a pracovní život

  • semináře o osobním rozvoji

  • kariérní poradenství

Po ukončení kurzu nabízíme:

  • další školení či kurz dle vlastního výběru

  • osobní koučink

  • certifikát ECDL (mezinárodní řidičák na počítače)

Kurz pořádá společnost Attavena o.p.s., která je úspěšným realizátorem projektů zaměřených na maminky s dětmi již více než deset let, kdy kurzy prošly mnohé účastnice, jejichž ohlasy si můžete přečíst na stránkách projektu www.vpracijakodoma.cz. 

Je mezi nimi i Lenka: "Kurzy od Attaveny můžu určitě doporučit. Pro mě jako matku na mateřské je to nejen útěk ze stereotypu všedního dne, ale taky možnost zopakovat si, co jsem už dávno zapomněla a hlavně se naučit něco nového a taky poznat nové tváře. Kurzy jsou kvalitní a práce lektorů také, včetně dvou víkendových seminářů. Naučila jsem se hodně nového, což se bude hodit při uplatnění se v pracovním procesu a v neposlední řadě jsme zažili spoustu legrace. Velmi oceňuju také organizaci, která byla perfektní a skvělá je také možnost hlídání."

V případě zájmu kontaktujte koordinátorku projektu Michaelu Lukáčovou (tel: 774 223 428, mail: michaela.lukacova@attavena.cz)

15. ledna 2018 v 10 hodin se koná v Krašovská Aktivity centru první informační schůzka k projektu, kde představíme veškeré aktivity kurzu.

Fotogalerie
Autor: Michaela Lukáčová Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
út 02.01.2018 20:30




0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka