Italští elektro-kraut šílenci Quasiviri míří v sobotu 4.3. do Pohody!

Tak tu máme zase jeden last minute! Ale to by sme to nebyli my aby to nestálo zato, žejo? Nebo si to aspoň nemysleli... 4.3. se totiž do Pohody přiženou tva talijáni a jeden kanaďan říkajícíc si Quasaviri a postarají se o další z dílů ze seriálu kapel, který baví dělat věci jinak a dobře.

Jarní servisní akce AUTO CB

QUASIVIRI / Ita

math / prog / kraut / space / metal

https://quasiviri.bandcamp.com/

http://www.quasiviri.com/


Quasiviri jsou další z řady návštěvy hodnejch italských kapel (ikdyž mají v sestavě jednoho Kanaďana). Dali to dohromady v roce 2006 v Miláně a můžete je znát i z jejich dalších kapel a projektů. Chet Martino (Ronin, Pin Pin Sugar) hraje na šestistrunnou basu, Roberto Rizzo (R.U.N.I.) na synťáky a André Arraiz-Rivas (Mondongo, Satan Is My Brother) na bicí. Math-metal si to rozdává s kraut rockem, prog metalem a do toho všeho hymnickej a lehce úchylnej vokál. Naživo se určitě těšte (kromě hutný basy, ale to už fakt u italských kapel zmiňujeme jen v závorce) na Roberta, který se po vzoru Michala Davida vydal se svým synťákem do pole a jeho krabcorový kreace dodávaj těmhle špageťákům dostatek vomáčky aby si to jen tak odkejval-a z povzdálí…

https://www.youtube.com/watch?-qhZ4pPTk

https://www.youtube.com/watch?

https://www.youtube.com/watch?


7/9

shoegaze / synthwave

https://7of9.bandcamp.com/

Sice vůbec neznáme symboliku 7/9 ale zato moc dobře známe Jendu a Péťu, co za projektem stojí. Dalo by se k této dvojčlenné kapele napsat i ex LastOfMyKind a nikdo by se nemohl zlobit. Takže jo, kluky známe, jsou šikovní a podle zatím 3 vystřelených písniček to zní fakt moc dobře a nadějně! Stylově prý shoegae / synthwave, kytara, basa, elektronika a kvokály. Počasí, deprese, hlad, úsměvy, ethanol, harmonické signály, vůně vanilky, strach ze smrti, nekonečná puberta, radost když najdete v kapse peníze o kterých jste nevěděli jsou jejich vlivy a my se těšíme na první dojem!

https://www.youtube.com/watch?

https://www.youtube.com/watch?


Kdy: 4.3.2017

Kde: Pohoda Music club

Start: 20:00

Lineup: tba

Vstup: 100,-

Fb událost: https://www.facebook.com/events/1240416242704748/


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 27.02.2017 18:17
Video




1 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka