Kurzy s Bílou Paní

V krámečku pro tvořivé U Bílé Paní probíhají kurzy, se kterými bych vás chtěla blíže seznámit a které plánujeme zopakovat. Prvním hraním je tzv. Mokré plstění - filcování

Cílená propagace v Plzni

Pohoda a relax je při vytváření důležitou součástí, protože, a to mluvím z vlastní zkušenosti, kdo má čas si doma v klidu hrát, když je potřeba uvařit, vyžehlit, zahnat neposlušná dítka do postýlky a spousta dalších poviností. To vás zkrátka přejde na všechno chuť a jste rádi, pokud se dostanete v 22.00 do postele. :-D  V krámečku pro tvořivé na Slovanské 100 proto probíhají kurzíky  o maximální kapacitě 6 lidí, a to umožnuje lektorce se vám plně věnovat tak, abyste si odnesly co nejvíce zkušeností s vybranou technikou, pěkně si odpočali a třeba poznali další človíčky, kteří mají stejné záliby jako vy.

Dneska bych vám chtěla představit techniku zvanou Mokré plstění - filcování. To už u nás  sice proběho formou tří kurzů, ale my je plánujeme zopakovat.
Taková ovčí vlna je na omak příjemný a tvárný materiál, který stále pracuje a je potřeba přesně vystihnout okamžik, kdy se vlákna vlny rozevřou a vy je pěkně s pomocí teplé mýdlové vody zahladíte do sebe. Nějakou chvíli to sice trvá, ale odměnou vám bude vlastnoručně vyrobená kabelka, naušničky, pouzdro na brýle a nebo pohodlné papučky.
A abyste měli představu o co přesně jde, podívejte se na fotky.

www.ubilepani.cz

Fotogalerie
Autor: Ivana Bílá Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
ne 03.05.2015 18:48




8 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka