Majebácké divadlení

Divadelní soubor MAEBH uvede 16.4. 2016 už 4. ročník „Majebáckého divadlení“. Během čtyř hodin diváci shlédnou tři komedie v jednom odpoledni. Po úspěšných třech ročnících členové divadla Maebh věří, že i letos si diváci přijdou na své.

Cílená propagace v Plzni

„Budeme hrát tradičně v divadle Dialog a uvedeme tři moje komedie po sobě v jeden den,“ uvedla spisovatelka Oldřiška Ciprová, která divadlo Maebh v roce 1999 spoluzaložila a dodnes v něm působí jako kmenová autorka, režisérka i herečka. „Jedná se o takový divadelní maraton. Začneme kontroverzním Pohřbem – jediný pohřeb, na kterém se zasmějete, pokračovat budeme Podařeným večírkem, který měl letos premiéru a na konec zahrajeme divácky nejoblíbenější B.O.T.A. Všechny tyto hry mají u diváků velký ohlas, proto jsme se rozhodli, že návštěvnost využijeme pro dobrou věc.“ Výtěžek z akce totiž každý rok putuje na charitu.

Maraton odstartuje 13. dubna v 16:45 v divadle Dialog a rozhodně bude o zábavu postaráno. Na diváky bude čekat welcome drink a o přestávkách bude podáváno pohoštění. Téměř všechny herce divadla MAEBH diváci uvidí v průběhu maratonu ve třech různých rolích, šetřování absurdního zločinu. To vše v režii Oldřišky Ciprové.

Autor: Pavla Vavřičková Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
15.04.2016 13:59




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka