Na etiketách a obalech potravin je mnoho informací, které nám mohou o potravině mnohé napovědět. Co všechno, to se dozvíte na tomto workshopu.
Programem workshopu je seznámit účastníky s povinnými údaji na výrobcích a naučit je tyto údaje rozšifrovat. Dozvědí se něco o složení, jak poznávat jednotlivé složky, něco o původu výrobků apod. Součástí workshopu jsou také praktické ukázky a práce s nimi.
Kdy: 15.9. 2017 17,00 - 19,00
Kde: Plzeň
Lektor: Ing. Martina Macáková (Specialista pro inovace a normy, Obalový technolog, vystudovala obory Bezpečnost a kvalita potravin a Kvalita a zpracování zemědělských produktů)
Cena: 390 Kč (v ceně výukové materiály a drobné občerstvení)
Přihlášení a více informací na: histrio@histrio.cz, 737 220 495 nebo na fb. stránkách www.facebook.com/HistrioPlzen