O koncert Uriah Heep je velký zájem, poslední vstupenky jsou ještě v prodeji

Koncert legendární hard rockové kapely Uriah Heep se v Plzni uskuteční už za pár dní. Sál Měšťanské besedy se blíží ke svému naplnění a v prodeji zbývají poslední vstupenky. Navíc členové kapely nabízejí svým fanouškům možnost osobního setkání po koncertě!

Cílená propagace v Plzni

Měšťanská beseda bude 22. března 2016 hostit další zahraniční kapelu, koncertující v Plzni úplně poprvé. Netradičním spojením secesních prostor a rockové muziky láká na koncert legendárních Uriah Heep, kteří jsou spolu s Led Zeppelin, Black Sabbath a Deep Purple považováni za zakladatele hard rocku.

Fanouškům kapely Uriah Heep se nabízí jedinečná příležitost setkat se se svými „idoly“. Po skončení koncertu budou mít možnost 15 minut strávit se členy kapely. „Stačí si v den koncertu u prodeje CD a propagačních předmětů zakoupit vstupenku za 30 euro, je možné platit i v korunách. Během čtvrt hodinky se členy kapely je možné snimi hovořit, vyfotit se nebo si nechat podepsat až tři předměty,“ říká Hana Rendlová, kulturní manažerka pořadatelské agentury Dominik centrum s.r.o. „Vstupenky jsou omezené pro maximálně 40 lidí, tak neváhejte,“ vyzývá dále návštěvníky Hana Rendlová.

Oproti své zlaté éře v 80. letech minulého století, kdy skupina hrála ročně i 150 koncertů, jsou v posledních letech její vystoupení vzácnější. Pětičlenná kapela přijede do Plzně zItálie a po dvou koncertech v České republice bude během letošního jara a léta vystupovat jen v několika dalších evropských zemích.

Během své kariéry Uriah Heep prodali po světě přes 30 milionů hudebních nosičů. Jejich zatím posledním studiovým albem je Totally Driven, vydané v listopadu 2014, které obsahuje nejznámější skladby nahrané v letech 1986 – 2007 nejdéle působící sestavou skupiny. V současné době zůstává v kapele jediný člen z původního složení, kytarista Mick Box.

Vstupenky na koncert lze zakoupit na www.mestanskabeseda.cz a v dalších obvyklých předprodejích.

O kapele

Hard rocková skupina Uriah Heep vznikla vroce 1969 v anglickém Birminghamu. Spolu s Led Zeppelin, Black Sabbath a Deep Purple patří do slavného čtyřlístku kapel, jenž v sedmdesátých letech formoval nový hudební směr. Název kapely vznikl podle záporné postavy z románu David Copperfield od Charlese Dickense. V jejich repertoáru je kladen důraz na melodickou linku písní a použití vícehlasných doprovodných vokálů. Proto byli někdy v žertu nazýváni jako The Beach Boys heavy metalu.

Od svého založení koncertovali „Uriáši“ ve více než 50 zemích světa a získali přívlastek jedné z nejlepších „live“ rockových kapel na světě. Jejich nesmrtelné hity jako Lady In Black, Gypsy, Walking In Your Shadow nebo July Morning se dodnes řadí do klenotnice světové rockové hudby.

Autor: Pavla Vavřičková Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
18.03.2016 20:08




6 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka