Památkáři a plzeňské divadlo chtějí oživit klášter v Kladrubech

Rada města Plzně schválila uzavření Smlouvy o partnerství a vzájemné spolupráci na realizaci projektu „Klášter Kladruby: Památkový objekt a živá kultura“ mezi Národním památkovým ústavem v Praze a Divadlem Josefa Kajetána Tyla, jako příspěvkovou organizací města Plzně. Toto partnerství začne fungova...

Cílená propagace v Plzni

Rada města Plzně schválila uzavření Smlouvy o partnerství a vzájemné spolupráci na realizaci projektu „Klášter Kladruby: Památkový objekt a živá kultura“ mezi Národním památkovým ústavem v Praze a Divadlem Josefa Kajetána Tyla, jako příspěvkovou organizací města Plzně. Toto partnerství začne fungovat pouze za předpokladu, že památkový ústav získá prostředky na opravu kláštera (zatím je žádost o příspěvek z evropských fondů ve stadiu přípravy) a provede opravu kláštera (horizont 5 a více let). Smlouva až do dokončení oprav kláštera nepředpokládá žádnou finanční účast DJKT ani města Plzně.
V současné době nelze vyčíslit ani náklady za vystupování souboru DJKT na venkovní scéně kladrubského kláštera, ale předpokládá se, že budou plně pokryty z výnosů z těchto vystoupení. Pokud budou náklady vyšší, pokryje ztrátu ze svých finančních prostředků DJKT, p.o.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 05.09.2009 07:04




0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka