Plzeňské dvorky chtějí poodhalit roušku tajemna v Plzni

Každé město má svůj půvab a kouzlo, každé město má svá tajemství a ta jsou tím tajemnější, čím jsou skrytější. A takové městské dvorky, město ve městě, to je ráj pro tajemství.

Jarní servisní akce AUTO CB

Odhalte tajemství dvorků v Plzni!

Každé město má svůj půvab a kouzlo, každé město má svá tajemství a ta jsou tím tajemnější, čím jsou skrytější. A takové městské dvorky v Plzni, město ve městě, to je ráj pro tajemství.

Akce Plzeňské dvorky chce roušku tajemna v Plzni poodhalit. V rámci této akce zve Nadace 700 let města Plzně na známé i méně známé dvorky v centru západočeské metropole. Na této cestě čeká poutníky mnoho zajímavého i poučného. Věděli jste například, že na jednom z plzeňských dvorků je zachovalá chlebová pec, že je v Plzni dvorek Kinetický nebo, který z dvorků ukrývá studnu? Na stránkách www.plzenskedvorky.cz můžete tato místa navštívit ve světě virtuálním a na vlastní oči si je pak prohlédnete 28. května 2016.

Na webu Plzeňské dvorky, jehož design navrhl Pavel Botka a HTML šablonu vytvořila plzeňská firma UNIWEB, najdete krásné  fotografie Jiřího Zahradníka a spoustu zajímavých informací.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 23.05.2016 15:31




2 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka