Pohoda Music club otevírá na léto zahrádku a 7.6. je zde první koncert s Don Vito z Německa!

Máme radost! Zhruba po dvou a půl letech se do Plzně vrací průkopníci léčivého noise coru Don Vito z Německa, kteří si sebou tentokrát místo frantíků přivezou spřízněné talijány Les Spritz. Akce se bude konat 7.6. na zahrádce v Pohodě, která se tak alespoň částečně znovutvírá a sousedi sou jistě nadšení stejně jako my! No a to by nebyl červen, aby ještě nevystoupil Červen, ne?;-)

Jarní servisní akce AUTO CB

DON VITO /de/

noise rock / no wave / experimental

http://donvito.bandcamp.com/album/iii

Neexistuje žádná jiná kapela, která dokáže nadělat tolik zábavnýho, kreativního bordelu za pomoci klasický sestavy nástrojů! Náhlý změny rytmu, hravý bicí a vášnivý výkřiky nadšení. Sotva popadáš dech. S ničim se nepáraj, žádnej pud sebezáchovy a už vůbec ne vašich uší. 50ti sekundový songy a mezihry kdy si z Tebe dělaj prdel.Tří člený noise spoko roko až pomalu kórový komando z Leipzigu - Heiko, Christian a Susi si už po celý Evropě udělali hodně slušný jméno a jejich pořádání je jednim ze splněných snů. Špunty nejsou srabárna a epileptikům zákaz vstupu. Jinak si ten večer tancujte klidně po stropě, protože párty povolena!

https://www.youtube.com/watch?

https://www.youtube.com/watch?


LES SPRITZ /ita/

noise / punk / no wave

https://lesspritz.wordpress.com/

http://lesingeblanc.bandcamp.com/track/les-spritz-selcheval

Les Spritz jsou noise punková dvojka šílenců, která vylezla ze středozemního móře a usídlila se v Messině na Sicílii. Už 10 let hrajou rychlou, hlasitou, disharmonickou hudbu, v čem jim mocně pomáhá rozkřápaná sestava bicích a kytara s vlastnoručně dělanýma efektama. Stihli toho už věru dost, hafo splitů s podobně bordelózně lazenýma bandama (OvO, Don Vito, Le Singe Blanc, Stig Noise Soundsystem, atd.), přes 100 koncertů a rozhodně nevypadaj, že by v dohledné době řestali týrat své fanoušky…

https://www.youtube.com/watch?-Jrg7lOO0c

https://www.youtube.com/watch?

https://www.youtube.com/watch?


ČERVEN

math rock / post rock

http://cerven.bandcamp.com/

Červen jsou nováčci, které už nyní vidí jejich label Landmine Alert na světovém turné. Hudební duo (bicí + kytara) složené z bičíček alias Páji ze Synergy a kytaristy Štěpána předvádí na koncertech svou vizi melodických písní beze slov. Červen si postupně získává publikum díky svým skladbám s výrazně složitými rytmy a originálním zvukem.

https://www.youtube.com/watch?

https://www.youtube.com/watch?


Kdy: 7. 6. 2016

Kde: Pohoda Music club, zahrádka

Start: 19:00

Lineup: tba

Vstup: tba

Fb event.: https://www.facebook.com/events/1726028407673929/

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 01.06.2016 00:50
Video




1 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka