Porsche Plzeň láká v sobotu na novinky i hokejisty

V Porsche Plzeň přichystali atraktivní den otevřených dveří, jehož největšími lákadly bude autogramiáda hokejistů HC Škoda Plzeň a zkušební jízdy s novými vozy Volkswagen. Akce se koná v sobotu 15. září na provozovně v Podnikatelské ulici od 10:00h do 17:00h. Porsche Plzeň je součástí sítě Porsche I...

Cílená propagace v Plzni

V Porsche Plzeň přichystali atraktivní den otevřených dveří, jehož největšími lákadly bude autogramiáda hokejistů HC Škoda Plzeň a zkušební jízdy s novými vozy Volkswagen. Akce se koná v sobotu 15. září na provozovně v Podnikatelské ulici od 10:00h do 17:00h. Porsche Plzeň je součástí sítě Porsche Inter Auto CZ, největšího prodejce nových vozů v ČR, který letos slaví 20 let na českém trhu.
Hlavním bodem nabitého programu bude setkání s útočníky plzeňského hokejového klubu Michalem Dvořákem a Janem Kovářem. Účastníci semifinále posledního ročníku extraligy budou návštěvníkům k dispozici pro podpisy a společné fotografie od 14:00h do 15:00h. „Tímto zveme všechny fanoušky ledního sportu a příznivce dvoustopých vozidel. Věříme, že každý návštěvník prožije příjemný den,“ říká ředitel pobočky Porsche Plzeň pan Ing. Bohumil Šrámek.

Na akci se také blíže představí tři žhavé novinky od Volkswagenu, a to malý městský vůz Up!, kultovní Beetle a kupé CC. Každý, kdo s jedním z vozů absolvuje zkušební jízdu, může vyhrát Volkswagen Up! na víkend s plnou nádrží.

Program doplní simulátor kokpitu F1, jízdy na vozítku segway, stánek BESIP s tzv. opilými brýlemi nebo trampolína pro děti.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
14.09.2012 08:24



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka