Povánoční akce bank: Nižší úroky, televize zdarma, ale i bezplatné vedení účtu

Po Novém roce se ovšem dal bankovní trh znovu do pohybu a nabídl řadu novinek. Některé novinky vás potěší, u jiných to bude bohužel naopak.

Cílená propagace v Plzni

Kdo čekal na zajímavé vánoční akce, ten se bohužel nedočkal. Banky usoudily, že v souvislosti s rekordně nízkými sazbami hypotečních úvěrů není důvod lákat nové či stávající klienty na vánoční akce a slevy, jako tomu bylo v předchozích letech. Po Novém roce se ovšem dal bankovní trh znovu do pohybu a nabídl řadu novinek. Některé novinky vás potěší, u jiných to bude bohužel naopak. 

Air bank snižuje úrok na spořicím účtu

A protože chce mít řada z nás za sebou nejprve ty špatné zprávy, začneme tou, jež nedávno oznámila AirBank. Ta 15. ledna snížila úrok na spořicím účtu pro všechny sazby TOP3 garance a vklady nad hranicí 250 tisíc korun. I přesto však stále platí, že úrok AirBank patří mezi tři nejvyšší na trhu.

CitiBank a její kreditka Citi Life s řadou výhod

CitiBank nabízí hned několik akcí. Jednou z nich je sleva 2 000 Kč na zážitky, druhou pak bonus 2 000 Kč při nákupu sluchátek přes obchod Mall.cz a třetí – bezkonkurenčně nejatraktivnější akcí, je bonus 3 000 Kč, jež můžete uplatnit při nákupu na aukčním portálu Aukro.cz. Stačí splnit podmínky, pořídit si kreditní kartu Citi Life a můžete čerpat řadu odměn a bonusů.

Česká spořitelna odpouští splátky

Dostali jste se do tíživé finanční situace a potřebujete půjčit? Pak využijte nabídky České spořitelny, která v současné době při řádném splácení půjčky odpouští až 12 splátek! V případě, že si sjednáváte novou půjčku, může vám být prominuto 10 splátek, pokud jde o sloučení stávajících půjček, pak již půjde o již zmíněné číslo 12 ! Akci najdete zde - http://www.hyperfinance.cz/pujcky/ceska-sporitelna-pujcka/

ČMSS vám půjčí půl milionu bez zajištění

Českomoravská stavební spořitelna vám v Novém roce poskytne až 500 000 Kč bez nutnosti zajištění. Se speciální akční nabídkou navíc získáte překlenovací úvěry Kredit 90 a Kredit 100 do 15. 2. 2016 s nulovou úhradou za zpracování. Rekonstrukci tak již dále neodkládejte a začněte ji řešit včas!

ČSOB nabízí osobní účet bez poplatků

Jestliže vám měsíčně přijde na účet alespoň 15 000 Kč, získáte u ČSOB Plus Konto ZDARMA! V opačném případě za jeho vedení platíte jednorázový paušál 99 Kč. V rámci Plus Konta máte veškeré příchozí a odchozí platby zdarma, stejně jako výběry z bankomatů. Využívat můžete také kontokorent nebo přehledné elektronické bankovnictví.

K RePůjčce u Equa Bank televize

EquaBank rozdává LG televize. To v případě, že si zde převedete své stávající půjčky a úvěry v minimální hodnotě 100 000 Kč. Nejen, že od banky získáte LG televizi, také se dočkáte nižšího úroku a podmínek, jež budou reflektovat vaše stávající potřeby.

Fio nabízí osobní účet ZDARMA

Také Fio banka nabízí vedení osobního účtu bez poplatků za běžné bankovní služby. Tento účet je navíc zcela oproštěn od jakýchkoli podmínek. Nemusíte si zde posílat předem ujednanou měsíční částku ani nemusíte platit kartou. Jednoduše si účet, jehož číslo si navíc můžete sami navolit, sjednáte na pobočce nebo prostřednictvím oficiálních stránek banky.

GE Money Bank nabízí půjčku s úrokem již od 5,9 %

U GE Money Bank nyní narazíte na garantovanou nabídku týkající se rychlé půjčky, jíž můžete sjednat a vyřídit buďto osobně nebo vyplněním online žádosti. Expres půjčka s úrokem začínajícím na 5,9 % je zde připravena pro všechny, kdo potřebují finanční injekci v krátkém časovém intervalu. Půjčka vám bude schválena do 5 minut od odeslání žádosti.

Komerční banka a její osobní úvěr do 30 minut

Rychlé sjednání a vyřízení úvěru, úrok od 6,9 % a vrácení až dvou měsíčních splátek – to je současná nabídka Komerční banky, které by bylo bláhové nevyužít. Úvěr můžete sjednat online nebo na pobočce banky. Peníze pak můžete využít na cokoli bez dokládání účelu.

mKonto bez poplatků a s bonusem 500 Kč

U mBank rozdávají dárky i po Vánocích. V současné době zde můžete využít akční nabídku v podobě osobního mKonta, které můžete zdarma využívat i bez splnění předem daných podmínek. Po otevření účtu navíc získáte bonus 500 Kč!

Raiffeisenbank nabízí bonus až 50 000 Kč

Potřebujete sloučit půjčky? Pak vsaďte na konsolidaci u Raiffeisenbank, díky níž získáte nejen nový a výhodný úrok, ale při řádném splácení také bonus až 50 000 Kč. Bonus je možno čerpat také u Rychlé půjčky a to až do 29. 2. 2016.

UniCredit Bank a její sleva -20 % z úroku

Pokud si sjednáte půjčku u UniCredit Bank, můžete využít 20 % slevu na běžný úrok! Kromě toho můžete čerpat také řadu dalších bonusů v podobě slev a bonusů na další produkty banky. U Uni Credit Bank získáte úvěr až 1 000 000 Kč na cokoli s možností opakovaného odložení splátek.

Jak si vybrat nejlépe?

Jelikož každý z nás má jiné požadavky a potřeby, ne každá nabídka je pro každého výhodná. A proto, pokud jste nenašli takovou, která Vám vyhovuje, zkuste srovnání bankovních půjček či jiných produktů na jednom místě. Známým portálem na porovnání účtů, půjček a pojištení je portál Hyperfinance.cz.

Autor: Novakova Marie Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

  • Před 6 roky

    https://www.ammadopujcky.cz taky doporučuji fakt levný

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
čt 21.01.2016 12:04




4 (1)
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka