Povinné body z nečekaně horké půdy v Hradci Králové

Plzeňská Viktorka odskočila svému pronásledovateli

Cílená propagace v Plzni

Plzeňská Viktorka dokázala zvítězit na hřišti tabulkově slabšího soupeře z Hradce Králové a veze důležité body. V nesnadném spíše bojovném utkání prokázala své odhodlání jít celevědomě za všemi body a v závěru zápasu zaslouženě vstřelila rozhodující gól.

Hradec Králové svojí hrou ukázal, že může být většinu zápasu Viktorce téměř vyrovnaným soupeřem. Plzeň stále hrozila svému soupeři především po stranách, kde se na křídlech prosazovaly krajní dvojice Rajtoral s Petrželou a Limberský s Pilařem. Souhra sice neplatila na soupeře tak jako v minulém zápase proti Českým Budějovicím, nicméně dělala rozdíl mezi týmy.

Plzeň rozhodla 20 minut před koncem díky své aktivitě krásným gólem Rajtorala z voleje. Do hry se střídáním za už unaveného Mahmutoviče dostal i útočník Tecl, který ale nebyl moc vidět. Dále si svou premiéru na posledních pár minut zápasu za Plzeň odbyl obránce Baranek, jehož výkon byl solidní.

Plzeň by dle mého názoru mohla více těžit ze síly a souhry ve středu pole, aby hra Viktorky nestála tolik na aktivitě krajů ... tak jako jsme to viděli u spielmachera Horvátha, který bravurně a přesně rozdával míče svým spoluhráčům, z čehož vznikaly nebezpečné a gólové akce.

Vítězství Plzně bylo dvojnásob důležité, neboť při zakolísání Sparty v Ostravě odskočila svému rivalovi v honbě za ziskem titulu na rozdíl důležitých 3 bodů.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 02.03.2015 14:57
Video




7 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka