Tachovský mobilní hospic v programu Era pomáhá regionům

Podpořte prosím hospic ve veřejné sbírce a pomozte mu vyhrát 50 000 Kč k vybrané částce.

Cílená propagace v Plzni

Hospic Sv.Jiří o.p.s., který provozuje mobilní hospic na Chebsku, od ledna otevírá svoji pobočku v Tachově.  Jedná se o terénní službu, která jezdí za nevyléčitelně nemocnými domů.

Projekt ,,Vznik mobilního hospice na Tachovsku "  soutěží v programu Era pomáhá regionům s dalšími 3 organizacemi z regionu Chebsko, kdo vybere na svou činnost nejvíce financí. Ten, kdo získá nejvyšší částku, dostane navíc 50 000 Kč. Soutěž trvá do 6. 1. 2016.

Do doby 6. 1. 2016 můžete prostřednictvím řádně registrované veřejné sbírky Fóra dárců přispívatna účet 101 7777 101/0300 a je nutné uvést variabilní symbol 801. Tento program k je založen hlavně na sousedské sounáležitosti, protože kdo zná lépe náš projekt a nutnost jeho podpory než lidé z našeho okolí?
Čím více vybereme od veřejnosti, tím vyšší dar od Ery získáme.
Už nyní máme od Ery jistých 25.000 Kč. Darujte hospici i Vy, díky Vám můžeme vyhrát dalších 25.000 Kč. Vše co darujete na tuto veřejnou sbírku, bude v lednu převedeno na transparentní účet Hospice Sv. Jiří - pobočka Tachov. Za vaše dary srdečně děkujeme.
 
Pro poslání financí je Vám k dispozici nástroj na webových stránkách www.erapomaharegionum.cz, kde můžete přispět tím, že kliknete na konkrétní částku, kterou chcete darovat.

Otevřete si odkaz a dozvíte se více : http://www.erapomaharegionum.cz/projekty/chebsko/225117/vznik-mobilniho-hospice-na-tachovsku


Fotogalerie
Autor: Iva Csanálosi Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
út 01.12.2015 12:17




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka