Užijte si s kamarádkami nový romantický film a zjistíte, Který je ten pravý?

Dámy, je tu opět oblíbená Ladies Night! Multiplexy Cinema City si pro všechny dívky, ženy, mámy a babičky nachystaly odpočinkový holčičí večer s romantickou komedií s názvem Který je ten pravý?

Cílená propagace v Plzni

Dámy, je tu opět oblíbená Ladies Night!

Letní dny se krátí, začíná škola a povinnosti volají nejen na školáky. Multiplexy Cinema City si však pro všechny dívky, ženy, mámy a babičky nachystaly odpočinkový holčičí večer s romantickou komedií snázvem Který je ten pravý?, kde se v hlavní roli můžete těšit na nejoblíbenější filmovou blondýnku, herečku Reese Witherspoon.

Večer s názvem Ladies Night se uskuteční 12. a 13. září od 18:30 ve vybraných kinech Cinema City. Přítomné dámy kromě filmu čeká welcome drink, doprovodný program a bohatá tombola. Tak neváhejte a zarezervujte si svá místa pro sebe a své kamarádky ještě dnes!

Hlavní hrdinkou filmu snázvem Který je ten pravý?, je čtyřicetiletá Alice, máma dvou dětí, která se rozešla s manželem a vrací se zpátky do rodného města. Doma si chce utřídit myšlenky a začít znovu od začátku. Nemůže existovat lepší start než narozeninová party s kamarádkami! „Na svoje narozeniny to vždycky přeženu, utrhnu se ze řetězu.. a pak zpátky do normálu." těší se Alice. S návratem do normálu to ale nebude vůbec žhavé a její život nabere zcela nečekaný směr. Na oslavě potkává tři mladíky, s jedním z nich stráví noc a všem pak nabídne, že u ní mohou chvíli bydlet. Najednou má v domě o dost větší rodinu a také nebezpečně se rozvíjející romantický vztah, snad dokonce lásku. A pak se ve dveřích objeví bývalý manžel s kufrem vruce… Jak se hlavní hrdinka, kterou ztvárnila Reese Witherspoon, popere se všemi těmi muži, můžete zjistit již 12. a 13. září vpředpremiéře na oblíbené akci Ladies Night.

Každá znávštěvnic Ladies Night, která si zakoupí vstupenku, bude navíc automaticky zařazena do slosování o hodnotné ceny, které do tomboly věnovali partneři. Losování tomboly proběhne před promítáním filmu přímo vkinosále. Vstupenky na Ladies Night je možné zakoupit na pokladně kina nebo online na www.cinemacity.cz.

  • 12. září Cinema City Nový Smíchov (Praha)

  • 12. září Cinema City Ostrava

  • 13. září Cinema City Plzeň

  • 13. září Cinema City Velký Špalíček (Brno)

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 06.09.2017 09:01




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka