V pěstounské rodině jsem doma

Pod tímto názvem se koná již druhým rokem série přednášek o pěstounské péči v různých místech Plzeňského kraje. Setkání organizují Diakonie Západ a LATUS pro rodinu o.p.s. Jejich cílem je informovat širokou veřejnost o novém systému pěstounské péče a inspirovat rodiny, které zvažují, že by se mohly stát pěstouny pro děti, které nemohou vyrůstat v původní rodině. Pěstounů je v našem regionu stále nedostatek, v ústavní péči zůstávají i děti, kterým by bylo v laskavé pěstounské rodině určitě lépe.

Jarní servisní akce AUTO CB

V pěstounské rodině jsem doma je název série přednášek o pěstounské péči v různých místech Plzeňského kraje. Setkání organizují Diakonie Západ a LATUS pro rodinu o.p.s. Jejich cílem je informovat širokou veřejnost o novém systému pěstounské péče a inspirovat rodiny, které zvažují, že by se mohly stát pěstouny pro děti, které nemohou vyrůstat v původní rodině. Pěstounů je v našem regionu stále nedostatek, v ústavní péči zůstávají i děti, kterým by bylo v laskavé pěstounské rodině určitě lépe. 


Nejbližší beseda se koná v úterý 12. května od 18hodin v příjemném prostředí Café Restaurantu Kačaba v Prokopově ulici č.17.  Na setkání budou diskutovat sociální pracovníci z oblasti náhradní rodinné péči i zkušení pěstouni, o radostech i starostech, které přijdou, když se člověk rozhodne jít těmto dětem vstříc na cestě zvané pěstounství. Dozvíte se, kdo se může stát pěstounem a co je třeba promyslet před přijetím dítěte do rodiny. Zeptat se můžete na cokoli dalšího.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 04.05.2015 16:58




14 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka