Vlak smetl auto i se dvěma dětmi

Vrtulník z místa transportoval teprve rok a půl starého chlapečka

Jarní servisní akce AUTO CB

Včera v podvečer došlo k velice vážné železniční havárii, kdy se kolem šesté hodiny večer na železničním přejezdu střetl vlak Ex 352 "Západní expres" jedoucí ve směru od Plzně s osobním automobilem. Ke střetu došlo na železničním přejezdu v Rašínově ulici ve Staňkově.
     Dle prvotních zpráv vozidlo Ford Fusion řídila žena vezoucí svou sestru a dvě děti. Řidička jela od svých rodičů, dle svého tvrzení vůbec nezaregistrovala na přejezdu světla a najednou došlo ke srážce. Vlak narazil do pravé zadní části vozu, kterou zcela zdemoloval a odhodil vůz několik metrů.

     Zraněným v autě okamžitě přiběhli na pomoc svědci události.
     Záchranáři na místě ošetřili a do nemocnice transportovali obě dospělé ženy i oba chlapce. Nejvážněji byl zraněn rok a půl starý chlapeček, kterého z místa ve velice vážném stavu transportoval vrtulník.
     Ve vlaku cestovalo asi šedesát lidí, z nichž nebyl zraněn nikdo.

     Dle Českých drah je provoz na hlavní z Plzně do Domažlic přerušen a vypravena autobusová doprava. Cestujícím jedoucím do Německa bude v Domažlicích zajištěn přestup na vlak Ex 350.
Cestující jedoucí z Domažlic do Plzně hl.n. použijí vlak Os 7431, který pojede v úseku Blížejov - Holýšov náhradní autobusovou dopravou, z Plzně hl.n. použijí vlak Ex 363 do Prahy hl.n

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 12.07.2018 12:00




0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka