Z naší strany šlo o velmi zajímavý zápas, těší asistenta trenéra Fitzela

Šest přátelských zápasů, šest výher. Viktoria zvládla i druhé utkání na rakouském soustředění a porazila Wacker Innsbruck 2:0, v přípravě se tak nadále drží na vítězné vlně. Zápas zhodnotili asistent trenéra Dušan Fitzel a útočník (a čerstvý otec) Tomáš Chorý.

Jarní servisní akce AUTO CB

Velice zajímavý zápas z naší strany,“ započal své hodnocení Fitzel. „Soupeř nás donutil k tomu, že šlo o velice běhavé utkání. Wacker hrál se třemi obránci, což je zajímavé. Přesto jsme zápas zvládli bez problémů, dali dva góly a mohli přidat i další. Soupeř se v podstatě k ničemu nedostal, obrana fungovala dobře,“ byl asistent kouče spokojený.

Viktoria vyhrála všechny přátelské zápasy, Dušan Fitzel ale upozorňuje, že chleba se bude lámat až v mistrovských utkáních. „Z tohoto pohledu bych to silně oddělil. Ano, jsme spokojení, že vyhráváme, zápasy mají úroveň a trénujeme ve velmi dobrém prostředí, ale rozhodovat se bude až později,“ pravil jasně.

Zápas zhodnotil také útočník Tomáš Chorý. „Nedostali jsme gól, to je hodně důležité. Soupeř hrál na tři beky a někdy to stáhnul na pět, těžce se tam dostávalo, ale i tak jsme byli lepší a měli dost slibných příležitostí. Mohlo to skončit i větším rozdílem, soupeře jsme skoro k ničemu nepustili,“ pochválil týmovou práci čerstvý otec.

V minulém utkání s Achmatem Groznyj nebyl Chorý k dispozici, protože narychlo cestoval za svou manželkou do Plzně, aby poprvé viděl svou novorozenou dceru Elenu. „Pořád na ně myslím, jsme hodně v kontaktu. Mám husí kůži už jen z toho, když se mě na to ptáte. Jsem šťastný, je to nepopsatelný pocit,“ řekl se slzami na krajíčku.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 05.07.2018 17:00
Video




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka