Zaoceánská elektronika Arms and Sleepers v pondělí 25.4. poprvé v Plzni!

25. 4. se těš do Anděla na kombinaci pečlivě budované atmosféry, pocitů a intimních nálad. Jsme moc rádi, že konečně uvidíme trip hopové matadory Arms and Sleepers ve spojení s druhým zaoceánským duem She Owl, které mísí šamanské rytmy s psych folkovými aranžemi. Celou akci vyztuží aktuální vítěz Karlovarksé rockové mapy NIK, který ukáže kolik podob má sólová instrumentální tvorba.

Jarní servisní akce AUTO CB

ARMS AND SLEEPERS / us

electronic / trip hop / downtempo

http://wearearmsandsleepers.bandcamp.com

https://facebook.com/armsandsleepers

Arms and Sleepers už více jak deset let tvoří Bostonské duo Max Lewis a Mirza Ramic. Za tu dobu vydali 20 různorodých desek, spolupracovali suznávanými osobnostmi (Tom Brosseau ZFat Cat Records, Philip Jamieson zCaspian nebo Ben Shepatd zUzi & Ari), pracovali na mnoho remixech (Caspian, Helios, Ef,…) a tvoří hudbu kfilmům a pro různá média (např. Vice). AAS mají skutečně široké rozpětí a jejich hudbu de zařadit někam mezi post rock, trip hop, downtempo nebo instrumental hip hop. Poslední deska Swim Team, které je i věnované evropské tour je nostalgicky ovlivněná 80. lety a recenze říkají, že je jejich nejdynamičtější nahrávkou a naživo se tak můžete těšit na melancholicko-taneční set, kdy dostane prostor jako nová deska, tak i starší, prověřený kousky. A aby atmosféra byla ještě lepší, tak si to AAS postaví přímo pod podium mezi vás a dá Ti tak nahlídnout až do kuchyně a umocní už tak očekávaný zážitek!

Ukázky ztvorby a živáků:

https://www.youtube.com/watch?

https://www.youtube.com/watch?-tY

https://www.youtube.com/watch?

https://www.youtube.com/watch?


SHE OWL /us

tribal / psych / folk

www.sheowl.bandcamp.com

www.she-owl.com

Duo ze San Francisca tvoří italská rodačka Jolanda a její životní partner Demian, což se promítá do určité intimity jejich tvorby a i do toho, že si vystačí jen dva. Čistota duše, návrat ke kořenům, kmen, živly země, tlukot srdce, souznění spřírodou… To jsou jen některé elementy, které si vybavíš při poslechu tohoto tribal-psych folkového dua. Nejlépe si jejich koncert vychutnáš sotevřenou myslí a duší. Jejich hudba je vnaprostém souladu spřírodou, je živelná a zároveň ohlodaná až na kost. Směs temnoty, touhy a zoufalství. Naživo tě vtáhnou alespoň na hodinu mezi sebe, mezi původní kmeny našeho světa, otevřou vTobě třetí oko a nabídnou zážitek, na který jen tak nezapomeneš... Pokud máš rád My Brightest Diamond, Agnes Obel, Bat for Lashes, PJ Harvey, Dead Can Dance nebo Nico, zapiš si tenhle datum ještě silněji do kalendáře!

https://www.youtube.com/watch?-NsifSnPE

https://www.youtube.com/watch?

https://www.youtube.com/watch?


NIK
alternative
http://bandzone.cz/nik

https://www.facebook.com/nikvole/?

Jako poslední patří do programu tohoto pestrého večírku NIK, který jako multininstrumentalista a dnes již bývalý člen kapely Velo tvoří prostě krásný skladby. Nejsou to totiž jen písničky. Mají hloubku, atmosféru a jasnej příběh. Sice je sám, tak si řeknete, že by moch přiject i vlakem. Ale on ne! Páč sebou přiveze piano, ukulele, xylofon, basu a ještě asi něco, takže prostě kapela, kterej stačí jenom řidič.Jeho posledním zářezem je vítezství vletošním ročníku Karlovarské rockové mapy, což je hodně velkej úspěch páč sám, pouze instrumentálně porazil několikačlenné kapely!

https://www.youtube.com/watch?
https://www.youtube.com/watch?
https://www.youtube.com/watch?


Kde: Anděl Music bar
Kdy: 25. 4. 2016
Start: 20:00
Vstup: 130,- a více

Lineup:

20:15 – Nik

21:15 – She Owl

22:30 – Arms and Sleepers

Fb event: https://www.facebook.com/events/222126091476349/

Fotogalerie
Autor: Jan Šinko Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
st 20.04.2016 19:55
Video




1 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka