Bolevecké vinobraní se uskuteční již poosmé

Tradiční Bolevecké vinobraní se letos uskuteční druhou zářijovou sobotu od 11 do 19 hodin na Bolevecké návsi. Akce, na niž si v loňském roce našly cestu přes tři tisíce lidí, se bude konat již poosmé. ...

Jarní servisní akce AUTO CB

Tradiční Bolevecké vinobraní se letos uskuteční druhou zářijovou sobotu od 11 do 19 hodin na Bolevecké návsi. Akce, na niž si v loňském roce našly cestu přes tři tisíce lidí, se bude konat již poosmé.
Tak to vypadalo loni na Boleveckém vinobraní. Foto: Milan SvobodaDo Bolevce se svými víny zamíří vinaři z devíti vinařství z Čech a Moravy. Dohromady přivezou kolem sedmi desítek druhů vín. „Opravdu bude z čeho vybírat. Přijďte, moc se na vás těšíme,“ řekla za vedení prvního plzeňského obvodu starostka Ivana Bubeníčková.A protože k dobrému vínu patří i dobré jídlo, mohou se návštěvníci i letos těšit na gurmánské speciality.Chybět pak nebude cimbálová muzika Muzička a představí se také plzeňská rock''n''rollová partička St. Johnny. Děti si užijí tvořivé dílny a budou si moci vyzkoušet lisování vína. Své řemeslo zde předvede také kovář.Během Boleveckého vinobraní bude možné stejně jako v loňském roce navštívit přilehlý statek U Matoušů, přičemž členové Klubu Jednička budou mít vstupné zdarma, a to včetně komentovaných prohlídek. Bude však nutné se prokázat klubovou kartou, přičemž obsluha pokladny si zapíše její číslo.

Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 1 Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka