Dodávky a užitkové vozy na prodej

Hledáte dodávky a další užitkové vozy? Máme pro vás několik tipů na výhodný nákup oblíbených užitkových vozů jako Ford Tourneo, Transit, Peugeot Expert, Boxer, Renault Trafic, VW Transporter, Crafter nebo Fiat Ducato!

Jarní servisní akce AUTO CB

Tipy na užitkové vozy k okamžitému prodeji

Potřebujete šikovnu dodávku s velkým užitkovým prostorem pro převoz zařízení, materiálu či zboží? Máme pro vás 3 zajímavé tipy na užitkové vozy:

FORD Transit Custom L1 300 TREND 2,2 TDCi 92 kW / 125 k

Tenhle nový Transit má rok výroby 2015, dieselový motor o objemu 2,2L a s výkonem 92 kW. Ve výbavě najdete: Sada ICE PACK 2 - autorádio AM/FM, ovládání na volantu, vstup AUX, USB, bluetooth, 2 reproduktory vpředu a 2 vzadu, airbag řidiče, Airbag spolujezdce, vypínatelný, Elektronický stabilizační systém ESP vč. ochrany proti převrácení, nouzového brzdového asistenta, asistenta pro rozjezd do svahu, trakční kontroly a automatických varovných světel při nouzovém brzdění, Kontrola tlaku v pneumatikách, Kompletní čalounění stropu, Nízká střecha, Boční posuvné dveře na straně spolujezdce, Zadní závěsné prosklené dveře s otevíráním do 90°, Přední nárazník v barvě karosérie, střední část nelakovaná, Široké boční ochranné lišty nelakované, Vnitřní kryty podběhů, Ocelové ráfky 6 1/2x15 s pneumatikami 215/65R15, Plné kryty kol, Ocelové rezervní kolo, Tempomat vč. nastavitelného omezovače rychlosti a koženého volantu, Zařízení pro start do -29° vč. zdvojené baterie, Kožená hlavice řadicí páky, Ford Easy Fuel - bezzátkový systém doplňování paliva, Podlahová krytina - snadno udržovatelný gumový koberec, Stropní přihrádka vpředu, 2 upínací oka pro náklad, Osvětlení nákladového prostoru, Zásuvka 12V v nákladovém prostoru, Vnější zpětná zrcátka - elektricky nastavitelná a vyhřívaná, Sada pro lepší viditelnost - vyhřívané čelní sklo, ukazatel hladiny kapaliny v ostřikovači, elektricky ovládaná a vyhřívaná zrcátka, Elektricky ovládaná přední okna, Pevná okna v druhé řadě, Pevná okna v třetí řadě, Tónovaná skla, Systém Stop-Start vč. palubního počítače, zdvojené baterie a štítku ECOnetic TECHNOLOGIES, 80l palivová nádrž, Sada předních sedadel 13 - sedadlo řidiče nastavitelné v 8 směrech, dvojsedadlo spolujezdce s výklopným sedákem, nastavitelné hlavové opěrky, loketní opěrka a nastavitelná bederní opěrka u sedadla řidiče, látkové potahy, Trojsedadlo v druhé řadě (2+1), Trojsedadlo v třetí řadě (2+1), Světla pro denní svícení, Odbočovací světla, statická, Přední mlhová světla, Vnitřní cirkulace vzduchu, Přídavné elektrické topení, Přední klimatizace vč. pylového filtru a alternátoru 210A, Zámky -dálkové odemykání, dva klíče se sklopnými dříky, Výklopná okna v druhé řadě, Tažné zařízení, včetně systému stabilizace přívěsu TCS, 13pólová zásuvka,, Integrovaný střešní nosič, 8 upínacích ok pro náklad, Parkovací senzory - přední a zadní, nelakované, vč. předních mlhových světel, ada pro lepší viditelnost Plus - vyhřívané čelní sklo, ukazatel hladiny kapaliny v ostřikovači, elektricky ovládaná, vyhřívaná a sklopná zrcátka, automatické světlomety, automatické stěrače s dešťovým senzorem, přední mlhová světla.

Více o prodávaném voze Ford Transit zjistíte na stránce FORD Transit Custom L1 300 TREND 2,2 TDCi 92 kW / 125 k.

FIAT Ducato Light 2,3 MTJ 150k 33 L2H2 Combi

Tohle nové užitkové Ducato s rokem výroby 2015 má dieselový motor s objemem 2,2L a s výkonem 109 kW. Ve výbavě naleznete: 6 rychlostních stupňů, ABS, airbag řidiče, aut. aktivace výstražných světlometů, aut. zabrždění v kopci, autorádio, AUX, CD přehrávač, centrál dálkový, centrální zamykání, denní svícení, el. přední okna, el. sklopná zrcátka, el. zrcátka, hands free, imobilizér, klimatizace, klimatizovaná přihrádka, manuální převodovka, multifunkční volant, nastavitelný volant, palubní počítač, posilovač řízení, přední světla LED, protiprokluzový systém kol (ASR), stabilizace podvozku (ESP), tempomat, USB, venkovní teploměr, vyhřívaná zrcátka, výškově nastavitelné sedadlo řidiče, Centrální zamykání s dálkovým ovládáním, Posilovač řízení s proměnlivým účinkem, Elektricky ovládáná přední okna, Vyhřívané sklo v dvoukřídlých zadních dveří, ESC včetně ASR+LAC (adaptivní kotrola nákladu)+EBD+systém kontroly proti převrácení, Silnější alternátor 180 A, Airbag řidiče, Prosklené zadní dveře, Síťka na dokumenty, Posuvné pravé prosklené postranní dveře, Posuvná boční okna ve 2. řadě (z obou stran vozu), Světla pro denní svícení, Tkaninové potahy, Ozdobná mřížka chladiče, TPMS (kontrola tlaku v pneumatikách), Světlomety s LED diodami, Elektricky ovládaná, vyhřívaná (odmlžovací) zpětná zrcátka, Bezpečností zámky dead lock, Zadní zástěrky, Dvoumístná lavice v kabině řidiče s tříbodovými pásy, Zadní parkovací kamera, Elektrické sklápění zpětných zrcátek, Naviják rezervního kola, Vyhřívané odvětrávání klikové skříně, Plnohodnotná rezerva, Kuřácký kit.

Více o prodávaném Ducatu zjistíte na stránce FIAT Ducato Light 2,3 MTJ 150k.

PEUGEOT ExpertTepee 2.0HDi 163k L2H1 Allure AUT6

Tenhle nový užitkový Peugeotdvoulitrový dieselový motor s výkonem 120kW. Jde o nový vůz skladem, který je připraven pro okamžitý odběr. Peugeot má bohatou nadstandardní výbavu včetně navigace v češtině a systému Grip Control. Akční cena zahrnuje kompletní servis na 2 roky / 90.000 km. ZAJISTÍME VÁM VÝHODNÉ FINANCOVÁNÍ NA TENTO VŮZ a VÁŠ STÁVAJÍCÍ VŮZ VYKOUPÍME NA PROTIÚČET!

Více se dozvíte na stránce PEUGEOT ExpertTepee 2.0HDi 163k.

Dobrá rada na závěr: pokud vás zajímají auta, doporučujeme vám navštívit stránku www.autonewsletter.cz.



Autor: Jan Vavřička Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 31.08.2015 14:15




2 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka