Dojmy z Giorgio Fashion Show Gold v Plzni

Můj zážitek z velkolepé akce Giorgio Fashion Show Gold, která se konala v Plzni 27.10.2017.

Jarní servisní akce AUTO CB

Již v19 hodin se začaly plnit nádherné prostory Parkhotelu, kde celá akce probíhala. Při vstupu na Vás dýchl samotný luxus akce, jenž se nesla ve zlatém duchu. Dívky ve stylizovaných večerních róbách, příjemná podbízivá vůně. Následovalo přivítání jednotlivých sponzorů, kteří se podíleli na samotné akci. Projít tedy předsálím do hlavních prostor znamenalo nechat se krásně navonět, prohlédnout si řadu wellness a beuty nabídek, vyzkoušet jak by Vaší ruce slušel krásný briliantový šperk, Vašemu oku osobité brýle, či připít si lahodným vínem a řada dalších velice příjemných aktivit.

Až v sále byl kletmému zahlédnutí plně vytížený choreograf celé akce plzeňský tanečník a pedagod Petr Čejka a jeho pravá ruka a sestra Renata Koudelová, kteří se zasloužili o úspěšnou organizaci celé akce. K focení jsem je samozřejmě přiměla až úplně nakonec. A když jsem se Renaty ptala zpětně na její pocity z akce, tak se vyjádřila „Bylo velice náročné, ale úžasné se podílet na celé realizaci.“

Zahájením i celým večerem provázel všemi oblíbený herec a moderátor Jan Čenský, který celou akci dle jeho vyjádření bere velice osobně. Nejen proto, že pořadatelé manželé Věra a Jiří Vaňourkovi, majitelé společnosti Giorgio fashion již tradičně výtěžek celé akce věnují na krásné dobročinné účely. Tentokrát Paní Věra Vaňourková se slzami v očích a drobným přerušením proslovu dojetím, předávala šek mamince malého Matýska Nováka, chlapce trpícího těžkou vývojovou vadou.

V průběhu večera se na pódiu ukázala řada našich krásných českých modelek a missek, jako například Iveta Lutovská-Vítová a Lucie Křížková. Celým programem provázel zpěvák Ondřej Ruml a jeho optimistickým a veselým vystupováním a písněmi tak doplňoval atmosféru.

Moderátor Jan Čenský hýřil vtipnými komentáři a poté co nám divákům odhalil i zlatou podšívku svého saka, sám sebe označil za PŘEDKRM úplně nové limitované pánské edice Giorgio Fashion. Pokud mohu mluvit za sebe a své dámské okolí, tak ta nás opravdu dostala. Nejen propracovanými detaily, ale i tím nádechem luxusu a zvolenými materiály. Na pánských modelech i Tomáši Dobrovském, který rovněž sradostí předváděl nové modely, bylo vidět, že si obleky ztéto kolekce také užívají.

Na akci nemohly chybět krásné taneční vstupy Storm Ballet pod vedením Petra Čejky. Zaujala i pódiová prezentace Holičství u Paulího, kterou ženy jinak zblízka nepoznají. Velký dojem na mne zanechala i kolekce Zuzany Lešák Černé.

Pompézní zlaté zakončení korunovaly zářivé zlaté šaty pořadatelky Věry Vaňourkové. Následoval bohatý raut. Jakmile moderátor Jan Čenský opustil mikrofon stála na něj se mnou řada dychtivých fanoušků lačných po fotografii s ním. Takže krom té rychlé fotodokumentace jsme nestihli probrat ani, jestli pan Čenský pije naše Plzeňské pivo. Budu tedy doufat, že ano a s krásnou červenou růží a řadou dárečků od sponzorů opouštím krásné prostory Parkhotelu a jedu osvícenou noční Plzni domů.

Ing. Klára Fialová

Autor: Klára Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
27.10.2017 23:22




0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka