Fakulta pořádá mezinárodní konferenci o tištěné elektronice a chytrých textíliích

Katedra technologií a měření elektrotechnické fakulty pořádá v těchto dnech konferenci, které se účastní 120 hostů ze 14 zemí světa.

Jarní servisní akce AUTO CB


Konference International Spring Seminar on Electronics Technology – ISSE 2016, jež probíhá od 18. do 22. května v plzeňském Parkhotelu, je zaměřena na témata spojená s technologií elektroniky, mikroelektroniky, nanoelektroniky a elektronických součástek. Poprvé ve své historii se koná v Plzni a tématem letošního 39. ročníku je právě tištěná elektronika a chytré textilie.
Mezi řečníky je například Craig Hillman z americké společnosti DfR Solution, který bude hovořit o nositelné elektronice, nebo Markus Strecker z Tejimo, jenž je světově uznávaným odborníkem v oblasti smart textílií. Mimo jiné založil úspěšnou společnost Textronics, zabývající se výrobou chytrých textilií, kterou od něj před několika lety koupila společnost Addidas. O 3D tištěné elektronice bude mít přednášku Martin Hedges ze společnosti Neotech AMT, který přiblíží revoluční technologii Aerosol Jet. Tématu tištěné elektroniky se bude rovněž věnovat Danick Briand z prestižní univerzity Ecole Polytechnique Fédérale de Lausanne (EPFL).



Autor: Západočeská univerzita v Plzni Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka