FORD TRANSIT pro Hasiče od AUTOBOND GROUP

Firma AUTOBOND GROUP, a.s. představuje vozidlo FORD TRANSIT kombi DA-L1Z v úpravě pro Sbory Dobrovolných Hasičů (DA L1Z = dopravní automobil lehké kategorie pro silniční provoz v základním provedení). Jedná se o Ford Transit v provedení pro osmi až devítičlennou posádku. Vozidlo je schváleno a certifikováno Technickým ústavem požární ochrany (TÚPO).

Cílená propagace v Plzni

Firma AUTOBOND GROUP, a.s. představuje vozidlo FORD TRANSIT kombi DA-L1Z vúpravě pro Sbory Dobrovolných Hasičů (DA L1Z = dopravní automobil lehké kategorie pro silniční provoz v základním provedení).

Jedná se o Ford Transit v provedení pro osmi až devítičlennou posádku.

Vozidlo je schváleno a certifikováno Technickým ústavem požární ochrany (TÚPO).

Certifikát a úpravu vozidla zajistila specializovaná společnost na přestavby STS Prachatice, a.s.

Díky tomu, že se jedná o vozidlo do 3,5t. postačuje kprovozování řidičský průkaz skupiny "B".

AUTOBOND GROUP a.s. je v současné době jediným autorizovaným prodejcem vozů FORD, který takto upravený automobil zaregistroval pro provoz na pozemních komunikacích a pravidelně se účastní akcí a soutěží pořádaných dobrovolnými hasiči ve svých regionech.

Hasičský speciál je vybaven např. výstražnými světly modré barvy od renomovaného výrobce Whelen, radiostanicí, předepsaným osvětlením, polepy dle předpisů, hasicími přístroji nebo kladívky sřezačem bezpečnostních pásů, střešním nosičem a žebříkem. Specialitou je vnitřní Smart Floor podlaha, díky které lze sedadla jednotlivě posouvat, zcela vyjmout a dokonce umožní i bezpečnou přepravu imobilních osob.

Fotogalerie
Autor: Milan Horna Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

  • Před 8 roky

    Každý správný kluk chtěl být někdy hasičem. Letos je šance na obnovu vozového parku a pořídit si legendu - Ford Transit!

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
17.06.2016 14:57




1 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka