Francouzská senzace Totorro míří 11.4. do Plzně na jediný koncert v ČR!

TOTORRO JSOU ZPĚT! Rok a půl zpátky po epik koncertě Sport jsme si říkali, že by bylo super, kdyby se do Plzně jednou vrátili Totorro. Za posledních pár let, co nebyli v Plzni se vypracovali na jednu z nejuznávanějších kapel na indie / math rock scéně a už sme pomalu přestali doufat, že se to někdy stane. Ale vytrvali sme a po několikátém testovacím mejlu to konečně vyšlo! Kluci si odskočí 11.4. do Anděla z tour po Německu k nám do Plzně na jediný koncert v ČR! Takže teď se těšíme jaksviň a to i

Jarní servisní akce AUTO CB

TOTORRO /Fr
indie / math / post / rock
https://totorro.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/watch?&

MADEBYTHEFIRE
instrumentál / art rock / mathcore
http://madebythefire.bandcamp.com/releases
https://www.youtube.com/watch?

ČERVEN
math rock / post rock
http://cerven.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/watch?

Kdy: 11.4.2018
Kde: Anděl Music bar
Start: 20:00

VSTUPNÉ

na místě: 180,-
v předprodeji: 140,-

=> Pokud chceš lupen v předprodeji, napiš na email: mistniborec@gmail.com své celé jméno a to pak řekni jen v den akce u vstupu ;-) Jako "bonus" Tě zařadíme do našeho newsletteru a máš šanci vyhrát volné vstupy na další akce!

Keci:
10 let slaví tihle vysmátý Francouzi že vydrželi pohromadě. A nejenom to. Postupně svuj styl tak trochu vybrousili z post rock / post metalu k více indie math rock kombinaci a z kapely na kterou do Kapsy přišlo x let zpátky 20 lidí se stala jenda z nejvlivnějších na, nebojíme se říct celosvětoví scéně indie rocku. Kluci sou k tomu všemu skvěle sehraný a pokud na vás bude mít tak trochu hypno účinek, není se čemu divit. Jejich dvě poslední desky doporučuje 10/10 běžců jako poslechovku do lesa, protože výborně drží rytmus a pozitivně nabíjí. Toto jo!

https://www.youtube.com/watch?
https://www.youtube.com/watch?-t7wQ4QQ
https://www.youtube.com/watch?

Kdo by v Plzni neznal. Kapela, která hraje už snad odjakživa, ale svůj debut Budet vydali teprve před 5 lety a vysmáli se tak všem, kteří nad nimi nedočkavostí zlomili paličky. Kapela, která nezpívá, ale instrumentálně hraje screamo. Za dobu svý existence trochu ubrali na plynu a na syrovosti, aby se vydali cestou bohatších aranží a kudrlinek. Yamaha a Kawasaki už kluky nerajcujou, ale oheň je pořád žene dál a o tom to vlastně všechno je…

https://www.youtube.com/watch?
https://www.youtube.com/watch?

Červen už nejsou žádní nováčci, jelikož od vydání jejich prvního EP uplynuli již 3 červny! Hudební duo (bicí + kytara) složené z bičíček alias Páji ze Synergy a kytaristy Štěpána předvádí na koncertech svou vizi melodických písní beze slov. Červen si postupně získává publikum díky svým skladbám s výrazně složitými rytmy a originálním zvukem.

https://www.youtube.com/watch?
https://www.youtube.com/watch?

Kdy: 16.4.2018

Kde: Divadlo Pod lampou

Vstupné: Zdarma

Start: 20:00

Lineup:Tba

Autor: Jan Šinko Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
so 31.03.2018 21:08
Video




1 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka