I v Radobyčicích už svítí vánoční strom

Již pošesté se v Radobyčicích na návsi setkali v neděli 9. prosince tamější obyvatelé při tradičním rozsvěcení vánočního stromku, které organizuje spolek Staročeská Li-Ra. Desítky nejen místních obyvatel si společně zazpívali koledy a popili voňavý svařák.

Jarní servisní akce AUTO CB

Na slavnostní rozsvěcení přijali také pozvání představitelé Městského obvodu Plzeň 3 starosta David Procházka a I.místostarosta a zároveň předseda Osadního výboru Radobyčice Petr Baloun. Zástupci obvodu popřáli občanům Radobyčic klidný advent, šťastné a spokojené Vánoce a stejně jako na Novou Hospodu nepřijeli s prázdnou. Místním přivezli pro zahřátí svařák a pro děti sladké mlsání.

Krásný stromek stojí na návsi před hasičárnou. Během večera se lidé sešli nad horkým svařákem nebo čajem, zpívaly se koledy, jedla se skvělá vánočka a děti se nadchly pro betlém, který je umístěn pod stromkem.

„Stejně jako na Nové Hospodě, tak i zde v Radobyčicích, je příjemná sousedská atmosféra, tolik typická pro menší okrajové části našeho obvodu. Proto sem tolik rád jezdím“, říká starosta David Procházka.

„Chtěl bych poděkovat místnímu spolku Staročeská Li-Ra, který akci včetně ozdobení vánočního stromu připravil. Poděkování rovněž patří všem, kteří se na přípravě tohoto tradičního příjemného setkání podíleli“, dodal Petr Baloun, I. místostarosta MO Plzeň 3.


Fotogalerie
Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 3 Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 09.12.2018 21:30



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka