Inhalátor v podobě želvy je pro děti lépe přijatelný

Je prokázáno, že malé dítě lépe přijme přístroj s dětským motivem a považuje ho za svého kamaráda. Například: kompresorový nebulizátor SPEEDYMED má tvar zeleno-žluté želvy a je vybaven mikronebulizačním setem ANDY, dětskou maskou pro malé děti a maskou pro větší děti, dýchacím náustkem a propojovací hadičkou.

Cílená propagace v Plzni

Veselé dětské motivy odbourávají strach z inhalátorů

Je prokázáno, že malé dítě lépe přijme přístroj s dětským motivem a považuje ho za svého kamaráda. NEBULIZÁTOR SPEEDYMED je určený pro děti trpící LARYNGITIDOU a dýchacími obtížemi. Kompresorový nebulizátor ve tvaru zeleno-žluté želvy je vybavený mikronebulizačním setem ANDY, dětskou maskou pro malé děti a maskou pro větší děti, dýchacím náustkem a propojovací hadičkou. Výkon je 10 litrů/min. při tlaku 1,85 bar. Nebulizátor SPEEDYMED patrří mezi dětské inhalátory a je schváleným zdravotnickým prostředkem třídy II.a o rozměru: 20 x 13 x 12 cm / váha 1,4 kg.

Více se o tomto nebulizátoru dozvíte na stránce NEBULIZÁTOR PRO DĚTI SPEEDYMED.

Zvlhčovače vzduchu zabraňují vysušování sliznice a zamezují vzniku nejrůznějších potíží dýchacích cest

Inhalátory jsou bezesporu šikovnými pomocníky při prevenci a urychlení léčby rýmy. Kromě výše uvedného tipu na dětský inhalátor můžeme však zejména alergikům a astmatikům doporučit používání zvlhčovačů vzduchu, které zabraňují vysušování sliznice a zamezují vzniku nejrůznějších infektů dýchacích cest.

V naší nabídce naleznete kvalitní elektrické zvlhčovače vzduchu z Itálie pro děti i dospělé. Pro silné astmatiky doporučujeme používat kombinovaný přístroj zvlhčovač s ionizátorem s digitálním ovládáním, který navíc čistí vzduch od prachu a pylu.

Suchý vzduch škodí všem

Ideální vlhkost vzduchu by měla být mezi 45 až 55 %. Tyto hodnoty můžete doma průběžně kontrolovat, zejména pokud s vámi bydlí malé děti či osoby s dýchacími potížemí. Když vlhkost vzduchu v místnosti poklesne, nejjednodušší cestou, jak ji vrátit k optimálním hodnotám, je zapnout zvlhčovač vzduchu do bytu.

Zvlhčovače vzduchu nám pomohou cítit se komfortně doma i v práci. Na nízkou vlhkost vzduchu v místnosti reagují nejhůře alergici a nemocní trpící respiračními nemocemi. Suchý vzduch však škodí všem – od únavy a snížené schopnosti soustředění se, přes vyšší množství prachových částic v ovzduší až po rostoucí riziko nákazy v období chřipkových viróz.

Proplach nosních dutin pomáhá s ucpaným nosem

Kromě inhalátorů a zvlhčovačů vzduchu se vám při potížích s dýcháním může hodit proplachlovací konvička RHINO HORN, která otužuje nosní sliznici a činí ji tak odolnější vůči virovým či bakteriálním infekcím.  Proplachování pomáhá při obtížích s ucpaným nosem následkem rýmy, nachlazení, senné rýmy nebo alergie na pyl a prach. U osob trpících chronickou alergickou rýmou (především v důsledku alergie na pyl a prach) dojde při výplachu nosu k odstranění alergenů, a tím ke zmírnění obtíží.


Přejeme vám pevné zdraví!

Tým KRÁSNÝ – zdravotnická technika s.r.o.

Podpořte nás na FACEBOOKU!

Autor: KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka