Jednička informuje: Benefiční koncert pro Ukrajinu v parku U Bazénu

V parku U Bazénu na Lochotíně se v pátek 11. března od 17 do 20 hodin uskuteční benefiční koncert na podporu válkou zasažené Ukrajiny. Představí se na něm dohromady šest hudebních skupin z Plzně a jejího okolí. Akci pořádá plzeňský muzikant Oldřich Bauer ve spolupráci s prvním plzeňským obvodem. ...

Jarní servisní akce AUTO CB

V parku U Bazénu na Lochotíně se v pátek 11. března od 17 do 20 hodin uskuteční benefiční koncert na podporu válkou zasažené Ukrajiny. Představí se na něm dohromady šest hudebních skupin z Plzně a jejího okolí. Akci pořádá plzeňský muzikant Oldřich Bauer ve spolupráci s prvním plzeňským obvodem.
Jednou z kapel, která v parku U Bazénu vystoupí, bude VanSwing.„Odsuzujeme ruskou agresi a chceme vyjádřit solidaritu ukrajinským obyvatelům,“ nechal se slyšet Bauer, který domluvil vystoupení hned šesti hudebních uskupení. Ta zahrají bez nároku na honorář.Návštěvníci se mohou těšit na Milana Benedikta Karpíška z Chrástu, který zde vystoupí se svou kapelou E.F.S. (Experimentální folkové studio), dále zde zahrají The Origin, 42 strun, VanSwing, Janek Eret trio a Old Band.„Během akce budou lidé moci přispět dobrovolným vstupným na pomoc Ukrajině do zapečetěných kasiček Diecézní charity,“ doplnil Bauer.

Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 1 Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka