Kafíčko se starostkou nově v pondělí

Setkání s občany nazvaná Na kafíčko se starostkou mění termín svého konání. Nově se budou konat první pondělí v měsíci od 15 do 17 hodin. Do konce roku jsou to tyto termíny: 4. 9., 2. 10., 6. 11. a 4. 12....

Cílená propagace v Plzni

Setkání s občany nazvaná Na kafíčko se starostkou mění termín svého konání. Nově se budou konat první pondělí v měsíci od 15 do 17 hodin. Do konce roku jsou to tyto termíny: 4. 9., 2. 10., 6. 11. a 4. 12.
Starostka Jedničky Ivana Bubeníčková ve své kanceláři. Foto: ÚMO Plzeň 1 Občané byli doposud zvyklí navštěvovat kancelář starostky Ivany Bubeníčkové první středu v měsíci. „Středy jsou však problematické, protože zasedá městská bytová komise, jíž jsem členkou, a v tyto dny rovněž jedná naše zastupitelstvo. Abych setkání s občany nemusela přesouvat na jiný termín, rozhodla jsem se, že pro ně raději zvolím pondělky,“ vysvětluje Bubeníčková.Na kafíčko se starostkou mohou občané přijít s jakýmkoli podnětem bez předchozího objednání. „Pokud by občanům termíny nevyhovovaly, mohou se objednat individuálně přes sekretariát na tel.: 378 036 001,“ doplnila starostka.

Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 1 Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka