Krbec Dent s.r.o. přináší krásné úsměvy

Společnost Krbec Dent s.r.o. se již od roku 1993 zabývá prodejem dentálních materiálů, zubních implantátů, dezinfekce a přístrojů pro zubní lékaře a laboratoře.

Jarní servisní akce AUTO CB

Společnost Krbec Dent s.r.o. se již od roku 1993 zabývá prodejem dentálních materiálů, zubních implantátů, dezinfekce a přístrojů pro zubní lékaře a laboratoře. Plzeňská firma je výhradním dovozcem značek Bredent a Bredent-medical pro Českou republiku. Společnost patří zároveň mezi přímé dovozce řady dalších světových dentálních značek - Renfert, 3Shape, HLW dental instruments, Euronda, Edel-white, Saeshin aj.

Vše potřebné pro zubaře a laboranty pohromadě a za příjemné ceny

V e-shopu firmy Krbec Dent s.r.o. si zubní lékaři i laboranti vyberou vše nezbytné pro svoji každodenní praxi – zubní implantáty, můstky a výplňové materiály, jednorázový spotřební materiál (roušky, savky, ústenky, plastové pohárky…), potřeby pro zhotovování otisků i samotné modelování, stomatologické a implantologické nástroje, rotační nástroje, potřeby pro stomatochirurgii, dezinfekční prostředky, přístroje pro sterilizaci a mnoho dalšího. U finančně náročnějších produktů je firma schopna zajistit financování pomocí leasingu.

Nejúčinnější léčbou je prevence

Firma Krbec Dent s.r.o. nezapomíná ani na nabídku produktů dentální hygieny. V sortimentu eshopu naleznou zákazníci špičkové výrobky značky Edel-white - všechny typy zubních kartáčků pro děti i dospělé, čističe jazyka, patentovaná dentální párátka i speciální zubní pasty pro citlivé zuby.

Školení a odborný servis přístrojů jako přirozená součást služeb

Společnost Krbec Dent s.r.o. prodává řadu přístrojů pro zubní laboratoře a zubní ordinace, poskytuje svým zákazníkům i poradenské služby a profesionální záruční i pozáruční servis přístrojů nejrůznějších značek. Zákazníci se tak mohou spolehnout, že pro zakoupené mikromotory, pískovače, brusky na sádru, vakuové míchačky, elektrické nože, pece, párové čističky i ostatní laboratorní přístroje budou mít vždy garantovánu odbornou péči. Navíc vpřípadě opravy např. laboratorního mikromotoru je firma schopna po dobu opravy zapůjčit mikromotor náhradní.

Firma Krbec Dent s.r.o. si zakládá na uceleném zákaznickém servisu. Pravidelně proto pořádá specializovaná školení pro zubní techniky a zubní lékaře, a to nejen vČeské republice, ale i v zahraničí. Tematická nabídka seminářů je široká – od otiskování ve fixní protetice až po implantologii.

Krbec Dent s.r.o. je zárukou profesionálního zajištění materiálních potřeb zubních ordinací a laboratoří.

KONTAKTY:

Krbec Dent s.r.o.
Úněšovská 20/2114
323 00 Plzeň
www.krbec.cz
Email: info@krbec.cz
Tel.: 377223 380

Autor: Jan Vavřička Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 06.06.2016 08:40



5 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka