Kurzy chůze pro seniory v září pokračují. Přidejte se

13. září odstartuje podzimní část projektu Jedeme dál, který zahrnuje oblíbené organizované kurzy chůze Nordic Walking v rekreační oblasti Boleveckých rybníků. Zájemci se na ně mohou přihlašovat od 23. srpna, přičemž budou rozděleni do tří skupin. Každý týden se konají dvě lekce, celkově pak kurzy potrvají osm tý...

Cílená propagace v Plzni

13. září odstartuje podzimní část projektu Jedeme dál, který zahrnuje oblíbené organizované kurzy chůze Nordic Walking v rekreační oblasti Boleveckých rybníků. Zájemci se na ně mohou přihlašovat od 23. srpna, přičemž budou rozděleni do tří skupin. Každý týden se konají dvě lekce, celkově pak kurzy potrvají osm týdnů až do 4. listopadu.
Projekt Jedeme dál je určen zejména seniorům z Klubu Jednička, který se zaměřuje na podporu vybraných skupin obyvatel prvního plzeňského městského obvodu. Přihlásit se však mohou i senioři, kteří v obvodu trvalé bydliště nemají.
Kurzy jsou zdarma a vedou je odborní lektoři. Ti, kteří nemají vlastní hůlky na Nordic Walking, si je mohou zapůjčit od městského obvodu. Účastníci kurzu se vždy scházejí na parkovišti u železniční zastávky Plzeň-Bolevec, kde na ně čeká instruktor.
Každý účastník kurzu musí dodržovat aktuálně platná opatření Ministerstva zdravotnictví ČR.Kde a jak se přihlásit?
Přihlášky jsou k dispozici na vrátnici úřadu, v kanceláři 111 a také na webu www.umo1.plzen.eu. Vyplněné přihlášky je možné odevzdávat od 23. srpna v kanceláři 111 u Kláry Šimanové. Více informací na tel. 378 036 107, e-mailu: simanovakl@plzen.eu či webu obvodu www.umo1plzen.eu.

Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 1 Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka