Listopadová divadelní představení pro seniory z Klubu Jednička

Senioři z Klubu Jednička se i v listopadu mohou těšit na představení plzeňského Divadla J. K. Tyla, na která se mohou díky přispění prvního městského obvodu vydat za poloviční vstupné. Tentokrát na ně čekají tři představení: oblíbený muzikál Billy Elliot, opera Italka v Alžíru a balet Louskáček. ...

Cílená propagace v Plzni

Senioři z Klubu Jednička se i v listopadu mohou těšit na představení plzeňského Divadla J. K. Tyla, na která se mohou díky přispění prvního městského obvodu vydat za poloviční vstupné. Tentokrát na ně čekají tři představení: oblíbený muzikál Billy Elliot, opera Italka v Alžíru a balet Louskáček.
Z muzikálu Billy Elliot. Foto: Archiv DJKTBilly Elliot je muzikálové představení s hudbou Eltona Johna, které vypráví strhující příběh jedenáctiletého chlapce Billyho, jenž touží uplatnit svůj neobyčejný taneční talent. V rolích Billyho se střídají mladí talentovaní herci Ondřej Kapusta a Ondřej Tolar.Opera Italka v Alžíru je dílo plné vtipu, které autor zasadil do exotického prostředí Alžíru. Mustafa ve svém harému touží po krásné Italce Isabelle, protože jej jeho žena Elvíra již omrzela. Háček je ale v tom, že Isabella je snoubenkou Mustafova zajatého otroka Lindora a s ním chce také uprchnout z Mustafova harému.Posledním nabízeným dílem je nestárnoucí klasika, balet Louskáček. Vánoční příběh a sen o princi Louskáčkovi a Myším králi ožívá v plzeňském divadle v období blížících se nejkrásnějších svátků v roce. Novým zpracováním známého klasického baletu si navíc letos divadlo připomíná 130. výročí od jeho prvního uvedení v petrohradském Mariinském divadle. Louskáček je představení pro všechny diváky, kteří nejen v čase vánočním touží po harmonii a chtějí společně s ostatními na chvíli sdílet pocit splněných snů a tužeb.Vstupenky je možné zakoupit v pondělí 10. října od 8 hodin u Kláry Šimanové v kanceláři 111 v budově úřadu městského obvodu Plzeň 1 v aleji Svobody 60. Více informací na tel. 378 036 107 a e-mailu: simanovakl@plzen.eu. Pravidla pro koupi vstupenek: Každý člen Klubu Jednička může zakoupit maximálně dvě vstupenky za rok. Pokud by měl zájem i o další vstupenky, může se na dané představení zapsat jako náhradník a lístky si bude moci koupit, pokud se předtím neprodají. Billy ElliotSo 12. 11. od 19 hodin na Nové scéně245 Kč*Italka v Alžíru Ne 13. 11. od 16 hodin ve Velkém divadle60 Kč*LouskáčekÚt 22. 11. od 19 hodin ve Velkém divadle185 Kč* *Uvedené ceny jsou již po slevě. Počet vstupenek je omezený a nelze je rezervovat po telefonu ani e-mailem.

Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 1 Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka