Luxusní steaky a pizza přímo z kamenné pece v centru Plzně

Restaurace a pizzerie Antica v plzeňské Prokopově ulici nedaleko Americké třídy je ideálním místem pro pracovní oběd, romantickou večeři, posezení s přáteli i rodinnou oslavu.

Jarní servisní akce AUTO CB

RESTAURACE ANTICA je ideálním místem pro pracovní oběd, romantickou večeři, posezení s přáteli i rodinnou oslavu

Naše kuchyně stojí na špičkových surovinách a skvělém kuchaři. Nezáleží na tom, zda si v našem menu vyberete steaky, pizzu, rizoto, těstoviny, salát či sladký dezert. Milujeme kvalitní potraviny a s nadšením vaříme z toho nejlepšího, co farmáři z našeho regionu během roku nabízejí. Například na šťavnaté a křehké steaky nám jedinečné vyzrálé hovězí maso dodává vyhlášená ekologická farma Rudolec z oblasti Slavkovského lesa. Pochopitelně nezapomínáme ani na příznivce bezmasých pokrmů. Do denního menu se promítá sezónní nabídka zeleniny a ovoce a v našem jídelníčku vždy najdete alespoň jedno vegetariánské jídlo.

Moravská vína

Z naší vinotéky vám rádi doporučíme některé ze skvostných moravských vín Lahofer, značky opírající se o silnou vinařskou tradici na Znojemsku.

Pizze z kamenné pece se nic nevyrovná

Unikátem naší restaurace je pečení pizzy tradičním způsobem, v kamenné peci. Pečlivě vybrané tvrdé dřevo předává pizzám neodolatelnou vůni a kamenná pec, pak z těsta vytvoří křupavý zázrak. Při posezení vrestauraci můžete nahlédnout našim kuchařům pod ruce a sledovat přípravu své oblíbené pizzy na vlastní oči. Na přání vám přesně podle vaší chuti upečeme i „pizzu na míru“ zvámi vybraných ingrediencí.

Pizza až k vám domů

Chcete-li si vychutnat pizzu doma nebo hledáte dobrý a rychlý oběd do práce, s radostí čerstvě upečenou pizzu přivezeme až k vám. Po Plzni a blízkém okolí je rozvoz pizzy zdarma a jistě přivítáte, že přijímáme i stravenky Ticket Restaurant, Sodexo a Chéque Déjeuner.

Ubytování v srdci Plzně

Plánujete-li v Plzni dovolenou či odpočinkový víkendový pobyt, máme pro vás připraveno ubytování v našem pensionu. Potěšíme milovníky kultury i nadšené sportovní fanoušky - za pouhou čtvrthodinku se od nás pěšky dostanete na plzeňské náměstí, do divadla či koncertní síně i na stadión za hokejem.

Speciální pobytové balíčky – pro ženy, děti i opravdové chlapy

Nejste z Plzeňska a rádi byste udělali svým dětem radost zajímavým výletem? Zvolte možnost užít si Plzeň bez starostí. Zavolejte, zajistíme vám ubytování pro celou vaši rodinu a vstupenku do ZOO, Dinoparku nebo Techmanie. Samozřejmě se nemusíte starat ani o jídlo. Snídaně je u všech pobytových balíčků vceně ubytování a po celý den je vám naše restaurace a pizzerie plně k dispozici.

Pochopení máme i pro ryze pánské jízdy. Z našich balíčků si můžete vybrat speciální pobyty zahrnující návštěvu závodní dráhy FERNET STOCK ARÉNA nebo prohlídku ikony našeho města, Plzeňského pivovaru, neodmyslitelně spojenou sochutnávkou pěnivého moku.

Na své si přijdou také milovníci wellness pobytů. Využijte možnosti odpočinku ve finské či aroma sauně, parní kabině, tepidáriu aj. Dopřejte si klasickou masáž nebo hydromasážní whirpool. S námi skutečně zrelaxujete a zapomenete na každodenní stres.

Kudy k nám?

Pizzerie a Pension Antica Plzeň

Prokopova 34, Plzeň 30115

Telefon - restaurace:  +420 377 222 228

Email: info@pension-antica.cz

Facebook: facebook.com/anticaplzen

Autor: Jan Vavřička Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka