Potřebujete pomoci s pohoštěním návštěv v období svátků?

Vánoční svátky se zpravidla v prvních dnech nesou na vlně bramborového salátu, cukroví a chlebíčků. Po pár dnech nechce nikdo ani jedno vidět a je na čase vymýšlet jiné dobroty. Přijďte proto na jídlo k nám! Ušetříme vám práci s přípravou a návštěva vašich přátel získá jiný rozměr.

Jarní servisní akce AUTO CB

Přijďte na pizzu z pravé italské pece

Unikátem naší restaurace je pečení pizzy tradičním způsobem, v kamenné peci. Pečlivě vybrané tvrdé dřevo předává pizzám neodolatelnou vůni a kamenná pec, pak z těsta vytvoří křupavou pochoutku. Při posezení v restauraci můžete koukat našim kuchařům přímo pod ruce a sledovat přípravu své oblíbené pizzy na vlastní oči. Nabídka našich pizz je široká, každý si vybere. A pokud nevybere, pak rádi sestavíme pizzu dle vašich přání.

Pizza až k vám domů

Nechce se vám opouštět místo na pohovce u stromečku a pohádek? Dovezeme vám čerstvě upečenou pizzu až k vám. Po Plzni a blízkém okolí je rozvoz pizzy zdarma a jistě přivítáte, že přijímáme i stravenky Ticket Restaurant, Sodexo a Chéque Déjeuner.

Vynikající steaky z hovězího masa plemene Charolais chovaného na ekologické farmě

Přijďte si pochutnat na specialitách z hovězího masa plemene Charolais chovaného na ekologické farmě Rudolec. Maso před dodáním do naší restaurace 3 týdny při teplotě 2°C zraje, čímž je dosaženo jedinečné křehkosti.

Moravská vína

Z naší vinotéky vám rádi doporučíme některé ze skvostných moravských vín Lahofer, značky opírající se o silnou vinařskou tradici na Znojemsku.

Rychlá online objednávka pizzy v e-shopu PlzeňskáPizza.cz

Pizzu ale také pochoutky z masa, steaky či těstoviny si můžete rychle a pohodlně objednat on-line na adrese www.plzenskapizza.cz nebo telefonicky na čísle +420 377 222 228.

Kde nás najdete?

Pizzerie a Pension Antica Plzeň

Prokopova 34, Plzeň 30115

Telefon - restaurace:  +420 377 222 228

Email: info@pension-antica.cz

Objednávka rozvozu: www.plzenskapizza.cz

Facebook: facebook.com/anticaplzen


Autor: Pension Restaurant Antica Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka