Povídání, zpívání, ale i hypnóza. To je duben v L-klubu

L-klub, který je součástí lochotínské knihovny, zve v dubnu na tři zajímavé pořady, přičemž na své si přijdou i děti. První pořad se koná ve středu 6. dubna a je určený všem, kteří mají rádi cestování....


L-klub, který je součástí lochotínské knihovny, zve v dubnu na tři zajímavé pořady, přičemž na své si přijdou i děti. První pořad se koná ve středu 6. dubna a je určený všem, kteří mají rádi cestování.
L-klub je součástí lochotínské knihovny.Co se dá najít ve Vietnamu? Tak se jmenuje program, jenž si připravila cestovatelka Klára Štěpánková, která strávila se svým partnerem Robertem Márou skoro dva roky v jižním Vietnamu. Pojďte si poslechnout lehce inscenované, zábavné vyprávění o zemi kónických klobouků, peněz, smlouvání, kýče, imitace a rýže. Nepůjde o cestopis, ale o psychologopis. Začátek je v 18 hodin, vstupné činí 60 korun.O plzeňskej věži. To je komponovaný pořad potulných muzikantů Jitky Kubištové a Milana Benedikta Karpíška, který uvidíte a uslyšíte v L-klubu 26. dubna od 17.30 hodin. Divadelní ztvárnění pověstí o tom, jak to bylo nejen se všemi plzeňskými zvony a bartolomějskou věží na náměstí v Plzni, ale i povídání a zpívání o plzeňské věži, která opravdu převyšuje kopce. Vstupné je 60 korun, děti do 15 let platí 40 korun.Hned den nato, ve středu 27. dubna, se v L-klubu od 18 hodin uskuteční přednáška Dotek hypnózy. Tou bude provázet místopředseda českého spolku hypnoterapeutů Šimon Pečenka, který objasní nejen historii a současnost hypnózy, ale i pravdy a mýty o ní. Vstupné je 50 korun.

Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 1 Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka