Představujeme nový Citroen Jumpy

Za jedenáct let existence Citroenu Jumpy sjelo z výrobní linky téměř 600 000 kusů, což svědčí o nadstandardní oblibě. Právě v těchto dnech uvádí Citroen inovovanou verzi, pojďte se na něj s námi blíže podívat.

Cílená propagace v Plzni

Za jedenáct let existence Citroenu Jumpy sjelo zvýrobní linky téměř 600 000 kusů, což svědčí onadstandardní oblibě. Právě v těchto dnech uvádí Citroeninovovanou verzi, pojďte se na něj s námi blíže podívat.

Hlavní předností je platformní modularita, která nabízí optimalizovanou architekturu pro více užitečných funkcí, větší komfort a bezpečnost. Jumpy používá poslední generaci technologií na podporu řízení a motory, díky nimž je řízení jednoduší a zábavnější, než kdy před tím.

Stejně jako u předchůdce, i nový Citroen Jumpy nabízí různé rozměrové délky (XS: 460 cm, M: 495 cm a XL: 530cm) a verze (furgon, kombi, polocombi a plošinu s kabinou) včetně pohonu 4x4. Jumpy dobře poslouží řemeslníkům, stavařům či osobám, které podnikají ve službách a jiných odvětvích. Díky platformě EMP2 nabízí užitečné zatížení 1 400 kg, objem nákladového prostoru 6,6 m3 a umožňuje táhnout až 2,5 t. Rozměry nového Citroenu Jumpy ocení také podnikatelé v osobní dopravě. Ve verzi kombi je vůz schopný převážet až 9 osob najednou.


Inovován byl i samotný design vozu, který nabízí ladné moderní linie, výrazný charakter, který je energický asoučasně vzbuzuje důvěru. Designeři zapracovali na samotné výšce vozu, která je u verzí XS a M pouze 190 cm. Díky tomu můžete vůz bez problémů parkovat v podzemních parkovištích, které jsou obvykle pro užitkové vozy zapovězené.



Citoen Jumpy díky systému Moduwork nabízí nevídanou modularitu. Řidiči ocení prostor s rovnou podlahou s užitečnou délku 400 cm, který je přístupný po sklopení bočního sedadla spolujezdce k přepážce. Pomocí otočnému stolku a držákům na tablet a telefon je navíc možné ho proměnit v mobilní kancelář.


Nakládku a vykládku zboží usnadňují posuvné dveře s hands free ovládáním. Ty umožní pohodlné otevírání dveří i když máte zrovna plné ruce. V interiéru potěší vyvýšené sezení, množství odkládacích přihrádek a odhlučnění vozu.


Z technologických novinek bychom měli vypíchnout TopRear Vision pro lepší výhled při manévrování, barevné promítání informací na čelní sklo nebo Citroën Connect Nav son-line 3D navigací s hlasovým. Bezpečnost při jízdě zvýší adaptivní tempomat, systém rozpoznání dopravního značení, systém varování před snížením pozornosti řidiče (DriverAttention Alert) a Active Safety Brake.


Zapracováno bylo i na spotřebě a emisích CO2, kterényní dosahují pouhých 5,1 l/100 km a 133 g CO2/km. Očekávat sedají i další nízké provozní náklady.


Prohlédněte si vůz na následujícím videu:

Fotogalerie
Autor: Tomáš Nov Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 25.07.2016 11:13




1 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka