Říjnová divadelní představení pro seniory z Klubu Jednička

I v říjnu se mohou senioři z Klubu Jednička vydat do plzeňského Divadla J. K. Tyla za poloviční vstupné. Čekají na ně dvě představení: Muzikál Billy Elliot a činohra Pravda. ...


I v říjnu se mohou senioři z Klubu Jednička vydat do plzeňského Divadla J. K. Tyla za poloviční vstupné. Čekají na ně dvě představení: Muzikál Billy Elliot a činohra Pravda.
Michal Štěrba a Apolena Veldová v komedii Pravda. Foto: Archiv DJKTBilly Elliot je muzikálové představení s hudbou Eltona Johna, které vypráví strhující příběh jedenáctiletého chlapce Billyho, jenž touží uplatnit svůj neobyčejný taneční talent. V rolích Billyho se střídají mladí talentovaní herci Ondřej Kapusta a Ondřej Tolar.Pravda je komedie o nevěře, ve které se lže jako o závod. Autorem této konverzační hry je jeden z největších talentů současné francouzské dramatiky Florian Zeller. Zde se představí Michal Štěrba, Apolena Veldová, Jaroslav Matějka a Jana Ondrušková.Vstupenky je možné zakoupit v pondělí 19. září od 8 hodin u Kláry Šimanové v kanceláři 111 v budově úřadu městského obvodu Plzeň 1 v aleji Svobody 60. Více informací na tel. 378 036 107 a e-mailu: simanovakl@plzen.eu. Pravidla pro koupi vstupenek: Každý člen Klubu Jednička může zakoupit maximálně dvě vstupenky za rok. Pokud by měl zájem i o další vstupenky, může se na dané představení zapsat jako náhradník a lístky si bude moci koupit, pokud se předtím neprodají.Billy ElliotNe 16. 10. od 14 hodin na Nové scéně245 Kč*Pravda Pá 21. 10. od 19 hodin ve Velké divadle130 Kč*Uvedené ceny jsou již po slevě.

Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 1 Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka