SUDA vykupuje kovový šrot - od špon až po staré výrobní haly

Plzeňská společnost KOVOŠROT SUDA se již 25 let specializuje na výkup a zpracování kovového odpadu. Od špon až po staré výrobní haly!


Plzeňská společnost KOVOŠROT SUDA se již 25 let specializuje na zpracování kovového odpadu. Firma za příznivé ceny vykupuje všechny druhy kovů - železo, měď, hliník, olovo, zinek, nerez, ocel, litinu, mangan, nikl, bronz, mosaz, slinuté karbidy a veškeré špony z těchto kovů.

Zpracování jakéhokoli objemu kovového odpadu

Mezi odborné služby společnosti patří i profesionální demontáže průmyslových hal, výrobních linek a všech typů strojů, např. pásových dopravníků, lisů, pecí, soustruhů i kompresorů. Firma zajišťuje demontáž zemědělských strojů, sil, vrat, kotelen, vzduchotechniky, potrubí, plynojemů, svodidel a celých mostních konstrukcí. Rozebrání a rozpalování materiálu se realizuje přímo na místě, nebo podle přání zákazníka až v plzeňské či nýřanské provozovně KOVOŠROTU SUDA.

Výkup šrotu včetně dopravy

KOVOŠROT SUDA bez problémů odveze libovolné množství kovového odpadu. Společnost disponuje velkými nákladními vozy vybavené hydraulickou rukou s nosností do 1,5 tuny, valníkovými a kontejnerovými nákladními vozy. Cena přepravy se odvíjí od vzdálenosti a typu nákladního vozu. Stačí firmu KOVOŠROT SUDA kontaktovat, vždy se ochotně zákazníkům přizpůsobí ohledně termínu a času odvozu.

Výkup papíru

Další ze surovin, kterou KOVOŠROT SUDA za výhodných podmínek vykupuje, je starý papír. Možné je prodat veškerý papírový odpad – noviny, časopisy, knihy, kartony a lepenky. Firma rovněž likviduje celé šanony a další obtížně recyklovatelné papírové sestavy. I tento druh odpadu je samozřejmě možné vyzvednout přímo v kanceláři, skladu či archívu firmy, školy, školky atd.

Servis pro celý Plzeňský kraj

Společnost KOVOŠROT SUDA je svým zákazníkům k dispozici ve dvou provozovnách – v Plzni-Křimicích a v Nýřanech, a to od pondělí až do soboty. Plzeňská pobočka je vybavena železniční vlečkou, která výrazně zjednodušuje manipulaci s kovovým odpadem. Provozovna v Nýřanech Na Lazarce navíc nově od března 2016 nabízí prodej PB lahví.

KONTAKTUJTE KOVOŠROT PLZEŇ

Email: info@sudasrot.cz
Web: www.kovovysrot.cz
Tel.: 377822990, 602115 122

Autor: Jan Vavřička Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 19.07.2016 14:38




2 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka