Týden bavorské kuchyně ve Švejk restaurantu u pětatřicátníků

V rámci Bavorských kulturních dnů 2015, které se odehrávají v Plzni od 20-26.4.2015 jsme pro vás připravili týden bavorské kuchyně. Na každý den je připraven jiný pokrm a cena jídla nepřesahuje 100 kč. Od středy 22.-26.4 běží akce Bavorské slavnosti volů, kdy se vaří výhradně z masa ekologického chovu z farmy v Železném Újezdě.

Cílená propagace v Plzni

V rámci Bavorských kulturních dnů 2015, které se odehrávají v Plzni od 20-26.4.2015 jsme pro vás připravili týden bavorské kuchyně. Na každý den je připraven jiný pokrm a cena jídla nepřesahuje 100 kč. Od středy 22.-26.4. běží akce Bavorské slavnosti volů, kdy se vaří výhradně z masa ekologického chovu z farmy v Železném újezdě.

Fotogalerie
Autor: Radovan Sochor Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
út 21.04.2015 18:04




7 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka